Affiliate marketing in 10 dagen – Paco Vermeulen (cursus review)

Affiliate marketing in 10 dagen - Paco Vermeulen - Review

Lange tijd wad de Affiliate Marketing Revolutie zowat de enige online cursus rond affiliate marketing die er toe deed. Tot nu, recent heeft Paco Vermeulen zijn cursus Affiliate marketing in 10 dagen gelanceerd.

In dit artikel zal je het volgende leren:

 • Wat de cursus inhoud
 • Voor wie deze geschikt en en voor wie niet
 • Wie de maker is en waarom je van hem wilt leren
 • En op het einde een leuke verrassing, en best een grote 😉   

In het artikel staan affiliate links. Als je via deze links iets koopt, krijg ik een commissie. Dit kost jou niks meer maar maakt mij wel in staat heel wat waarde gratis online te zetten, zoals artikels en video’s.

Affiliate marketing in 10 dagen: inhoud

Ik kocht de cursus de dag na de lancering. Dit niet omdat affiliate marketing nieuw voor me was, ik ben er al langer mee bezig en niet enkel op deze website. Nee, ik kocht het ten eerste om er een review over te kunnen schrijven en ten tweede omdat de maker van de cursus me in het echte leven al heel wat had bijgeleerd, dus was heel benieuwd wat hij me verder nog kon bijleren.

In het begin van de cursus krijg je een stappenplan. Als je die volgt heb je in 10 dagen de cursus doorlopen én een artikel online staan op de manier die Paco aanbeveelt.

Zelf kwam ik er in het begin van de lessen dat ik tijd aan het verspelen was met dingen die waarschijnlijk niet al te veel zouden opbrengen, door de geld-lekken in affiliate-tracking. Ik ga hier dus nu niet verder mijn aandacht en energie in steken, maar me concentreren op producten die wel goed kunnen werken. Het volgen van die module heeft me dus al heel veel tijd bespaard.

Ik heb alle video-modules doorlopen en nu is het aan mij om een review te schrijven zoals in de lessen uitgelegd wordt. Ik weet al met welk product ik dat ga doen, dus zodra ik binnenkort de tijd heb, ga ik hiermee aan de slag. Daarna heeft het waarschijnlijk nog zo’n 60-90 dagen nodig voor ik resultaten ga zien. Ik ben heel benieuwd wat dit me gaat opleveren. Zodra die periode om is en ik met enkele blogartikels dit uitgetest hebt, laat ik je hier weten hoe alles verlopen is.

De lessen van de cursus:

 • Het affiliate marketing speelveld
  dit is de basis en niks nieuws voor mij. Hierdoor dacht ik ‘ah, de cursus is toch geschikt voor beginners’.
 • De geld-lekken in affiliate tracking
  Hier was ik even in shock, want Paco vertelde iets waar ik nog nooit bij stil had gestaan. Iets wat ik wel deed en waar ik misschien wel eens een paar euro mee kon verdienen, maar waarmee de grotere bedragen die bij upsells kwamen blijven liggen.
 • Click tracking tools en link cloaking
  dit is iets wat ik niet deed en wat ik nu wel ga instellen. Je leert niet alleen wat en waarom, maar ook praktisch hoe je dit kan toepassen.
 • De essentiële spelregels
  Dit is een wat saaier stuk door het onderwerp. Juridische zaken zijn niet bepaald dingen waar ik vrolijk van word, maar natuurijk wel noodzakelijk. Dit ben ik dan ook nog niet tegen gekomen in eerdere cursussen die ik volgende. Verder wordt hier ook nog behandel of het beter is je als zichtbare of als onzichtbare affiliate te tonen.
 • Het 10x principe van top-affiliates
  Het 10 keer beter doen dan de rest om 10 keer betere resultaten te krijgen. Dat is een stuk mindset dat je business, maar ook je leven kan verbeteren. Ik wist wel dat het goed en beter moest zijn, maar door de voorbeelden die aangehaald worden weet ik dat ik toch nog een tandje moet bijsteken.
 • Clicks converteren naar commissies
  Je wilt natuurlijk dat bezoekers van je website op je affiliate links klikken. Als ze niet klikken kan je sowieso niets verdienen. Paco legt je uit hoe je dat moet doen en hoe je ervoor kan zorgen dat ze sowieso via jouw link willen bestellen. Misschien wil jij zoveel mogelijk online gooien, met zoveel mogelijk links en vervolgens proberen zoveel mogelijk bezoekers te trekken in de hoop dat er eens iemand klikt. Met deze methode heb je juist niet extreem veel bezoekers nodig.
 • De oerkracht van story-selling
  Verhalen vertellen die verkopen zoals ze dat in Hollywood zo goed kunnen, dat leer je in deze les.
 • Het perfecte product om te promoten
  Sommige producten die ik nu promoot omdat ik ze zelf gebruik, staan toch op de no-go lijst van Paco. Ik ga hier ook niet teveel tijd meer aan verspillen. Deze module gaf me het inzicht dat ik op voorhand beter moet uitzoeken naar wat kan werken of wat niet.
 • Vind jouw winnende product
  hier leer je ook om te kijken of jij het best mogelijke stuk content kan maken of dat de concurrentie al zo goed is dat jij er niet over heen kan. En natuurlijk ook heel praktisch hoe je dat kan doen.
 • Content template voor lezers & Google
  Hier krijg je de exact template die Paco volgt voor het schrijven van zijn artikels. Verder zie je hier een paar dingen die je qua SEO goed moet doen, waardoor je geen uren moet neuzelen en prutsen om dit te verbeteren. Verder nog enkele dingen die je zichtbaarheid kunnen verhogen.

Paco deelt in de cursus ook een voorbeeld van zijn eigen affiliate site, zo zie je echt goed hoe hij het aanpakt en dat dit volledig is zoals je leert. Vaak zie je van affiliates die hun projecten geheim houden uit schrik voor copycats. Wat ook wel terecht is. Maar Paco laat toch een review zien van een product dat hem geen windeieren gelegd heeft.

Hij toont je ook enkele nadelen van affiliate marketing en maakt het niet mooier dan het is. Dat is voor hem de reden dat hij met verschillende bouwsteentjes werkt.

Wie is Paco Vermeulen?

Paco is opgegroeid in Nederland maar heeft Braziliaanse roots. Hij is 33 jaar en heeft 2 kinderen. De derde zal eind dit jaar geboren worden.

Ik leerde hem enkele jaren geleden kennen op een brainstorm met een paar online ondernemers die Huddle gebruiken. Paco was me toen het meest van diegene die ik nog niet kende bij gebleven. Hij had een succesvolle business opgebouwd met pianolessen, volledig naast zijn job. En ik vond het zo gek dat hij zijn job niet opzegde, hij vond het veel te leuk om te doen. 

Enkele jaren later kwam ik hem terug tegen via het forum van internetsuccesgids. Uiteindelijk heeft hij wel zijn job opgezegd en was verder gaan ondernemen. Naast zijn pianolessen heeft hij ook een succesvolle internationale business met software.

Affiliate marketing was hij er bij gaan doen om een extra bouwsteentje te kunnen leggen. Wat zekerheid en maandelijkse inkomsten die steeds binnenkomen zonder veel extra werk. Hij verdiend hier meer dan €10.000 per maand mee, maar ik denk dat dat snel veel meer zal worden als hij nog enkele nieuwe artikels gaat toevoegen, want dat bedrag is met slechts 7 reviews. Hij weet wat hij doet.

Wat heeft affiliatie marketing in 10 dagen mij opgeleverd?

 • Ik heb heel wat uren uitgespaard door niet meer energie te steken in enkele producten dit niet goed zullen werken.
 • Ik heb een beter inzicht in hoe ik een goed product selecteer, voordat ik begin met schrijven.
 • Ik ben in actie geschoten om mijn artikels te gaan verbeteren. De resultaten daarvan zal ik binnen enkele maanden hopelijk zien.

Hoe is deze cursus in verhouding met andere cursussen?

Ik heb vorig jaar ook eens een offline cursus gevolgd in een zaaltje, met wat eten er bij. Ik heb daar toen zeker wat aan gehad, maar het was voor mij te basic. Ik was namelijk de enige van de groep die al een affiliate account had bij Tradetracker. 

De cursus van Jacko Meijaard, de affiliate marketing revolutie is een hele andere cursus dan deze van Paco. Bij de affiliate marketing revolutie vertrek je vanaf nul, als je nog geen website hebt en ga je hier stap voor stap aan werken. Ideaal dus voor beginners. Als je die cursus gevolgd hebt en met je site aan de slag bent, dan is de cursus van Paco een mooie toevoeging.

Met de cursus van Paco, heb ik op korte tijd heel wat dingen geleerd die verder gaan dan in de meeste cursussen.

Affiliate marketing in 10 dagen: praktisch

Voor wie is de cursus niet geschikt?

 • Voor wie nog geen website heeft. Paco richt zicht met deze cursus op mensen die al een website hebben. Dit omdat het met een nieuwe website toch een half jaar tot een jaar duurt voor Google je site wil waarderen. Je leert je ook niet hoe je een website opbouwt. Ben je volledig nieuw hierin en heb je dus ook nog geen website, dan ik eerder de Affiliate Marketing Revolutie aan te raden.
 • Voor wie er geen moeite in wilt steken: de methode van Paco is geen snel blogje schrijven, want dat zal niet het resultaat hebben wat hij voor ogen ziet. Met zijn manier kruipt er tijd in het schrijven van een goed artikel.

Voor wie is de cursus wel geschikt?

 • je past al affiliate marketing toe, maar haalt er nog niet de resultaten mee die je zou willen behalen.
 • Je hebt al een website, maar affiliate marketing is nog vrij nieuw voor je.

Conclusie

Ik ben blij dat ik deze nieuwe training gevolgd heb. Je leert er heel wat dingen die in andere cursussen niet zitten. Er zit een duidelijke structuur in die makkelijk te volgen is en met acties die je kan toepassen.

Wat kost de cursus?

Affiliate marketing in 10 dagen is pas gelanceerd en heeft momenteel een introductie aanbod van €197.

BONUS!!! bij Affiliate Marketing in 10 dagen

Maar als je via mijn link op deze pagina besteld, dan heb ik voor jou een extra bonus. Ik doe een review van jouw website waarbij ik je tips geef voor je SEO, tips om je conversie te verhogen en tips qua gebruiksvriendelijkheid en uitstraling. Hierdoor zal alles wat je leert nog beter gaan werken. Normaal verkoop ik zulke website review voor €247, excl. btw, maar als jij via mijn affiliate link bestelt, dan krijg je dit van mij gratis.

Hoe werkt het?

Om aanspraak te maken op deze bonus, moet je ervoor zorgen dat je je aankoop van Affiliate marketing in 10 dagen doet via één van de links op deze pagina. Alleen als een klik via mijn link de laatste was voor je aankoop, zal ik beloond worden met een affiliate commissie en ALLEEN dan zul je een review krijgen van je websites met verbeterpunten. Ik heb een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (met zichtbare tijd van aankoop) nodig om je aankoop te bevestigen. Je kunt deze versturen naar elke@onlinevibes.be nadat je 14-dagen niet-goed-geld-terug periode van Affiliate marketing in 10 dagen is verlopen en je hebt besloten het product te behouden.

Als je er 100% zeker van wilt zijn dat je de bonus zult krijgen:

• Open een nieuwe incognito browser tab.

• Kopieer en plak deze link: https://www.paypro.nl/producten/Affiliate_Marketing_in_10_Dagen/74768/29142

• Koop Affiliate marketing in 10 dagen en stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur 14 dagen na je aankoopdatum, wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

Veelgestelde vragen

Is er een garantie? Ja er is een geld terug garantie: als je het binnen de 14 dagen maar niks vindt en je maximum van van de lessen hebt bekeken, dan kan je je geld terug vragen.

Is er een kortingscode? Nee die is er niet, maar als je via mijn link bestelt dan heb ik een bonus van je ter waarde van €247, excl. btw. Dus eigenlijk krijg je nog geld bij 😉

Heb je nog vragen over deze cursus, stel ze dan gerust in een reactie hieronder. Heb je de cursus zelf al gevolgd dan zou ik het leuk vinden als je hieronder laat weten wat jij ervan vond.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?