Affiliate marketing revolutie – review

Affiliate marketing revolutie - review, ervaringen en betrouwbaarheid

De affiliate marketing revolutie is een online cursus waarbij je stap-voor-stap leert hoe je aan de slag kan gaan met affiliate marketing. Als affiliate marketing nieuw is voor je is het zeker de ideale cursus om mee aan de slag te gaan.

De cursus is gemaakt door Jacko Meijaard van Internet Succes Gids. Hij heeft zelf tientallen affiliate websites gehad waar hij geld mee verdiende en is er al 10 jaar mee bezig. Je leert in deze cursus dus iets van iemand die het zelf allemaal in de praktijk gedaan heeft. Dat vind ik heel belangrijk.

De cursus zit al aan versie 4.0. Het wordt namelijk regelmatig geüpdatet met nieuwe video’s. Online kunnen er wel al eens wat dingen veranderen (zoals binnen het affiliate programma) en door het updaten van de cursus is de info toch recent.

Inhoud van de affiliate marketing revolutie

De cursus start eerst met een stukje inspiratie en motivatie met 10 video’s. Want als jij gewoon hoopt dat je de cursus koopt en het geld meteen binnen stroomt dan zit je fout. Het is natuurlijk geen snel-rijk-methode (wat niet bestaat of anders oplichting is). Je leert juist te denken, lange termijn.

In 7 modules ga je steeds een stapje verder. Je begint vanaf nul en leert hoe je een affiliate site kan opbouwen en wat daar bij komt te kijken. Er zijn ook nog 6 instructies waarin Jacko je laat zien hoe je iets exact kan doen. Bij de modules en instructies zijn telkens meerdere video’s.

Bij de trainingen (in het menu) kies je voor Affiliate Marketing Revolutie 4.0. Tot de andere delen krijg je toegang als je de coaching van Jacko volgt.

Trainingen internet succes gids met de affiliate marketing revolutie

Zodra je op het blokje van de cursus geklikt hebt, krijg je de verschillend modules te zien.

Modules van de affiliate marketing revolutie cursus

Klik je een module aan, dan krijg je de inhoud te zien van die module. Dat zijn steeds meerdere video’s.

Inhoud cursus affiliate marketing revolutie

Overzicht van de cursus:

 • Bekijk dit eerst
 • Inspiratie en motivatie
 • Module 1: Starten met affiliate marketing
 • Module 2: Website inrichten
 • Module 3: Hoog scoren in Google
 • Module 4: Website life zetten
 • Module 5: Meten is weten
 • Module 6: Puntjes op de i
 • Module 7: Afronding
 • Instructie 1: Website zonder marketheme
 • Instructie 2: WordPress goed instellen
 • Instructie 3: Google is je vriend
 • Instructie 4: Geld verdienen met je website
 • Instructie 5: The money is in the list
 • Instructie 6: Leads scoren
 • Teksten uitbesteden 

Mijn ervaring met de Affiliate marketing revoltutie

29 november 2016 kocht ik de Affiliate marketing revolutie. Ik heb hier niet lang over moeten nadenken aangezien de prijs zo laag was. Affiliate marketing was niet nieuw voor mij en paste ik in heel beperkte mate al toe met mijn foodblog. 

Maar ik dacht, voor die prijs, elke tip die ik kan meenemen, elke extra ding dat ik bijleer is goed. Dat verdiend zichzelf zo terug. Bovendien volgde ik Jacko al enkele jaren en zag hem ook al eens tijdens de netwerkpauze van een seminar waar ik was.

Nu ik recent in de 10K-club van Jacko gestapt ben (voor persoonlijke coaching) heeft dit ook mijn vriend getriggerd. Het leek hem ook leuk om met zijn passie geld te gaan verdienen. Hij is dus ook  begonnen met alle video’s van de cursus te bekijken en heeft net zijn eigen website rond mountainbiken opgestart. Het was leuk om te zien hoe enthousiast hij alle videos bekeek en er een nieuwe wereld open ging.

Is de affiliate marketing revolutie betrouwbaar?

Absoluut, zodra ik de cursus had aangeschaft kreeg ik onmiddellijk toegang tot de cursus en het bijhorende forum. Op dit forum kan je namelijk je vorderingen delen, je vragen en het is ook leuk te zien als anderen delen dat ze hun eerste commissie gehaald hebben. Dat is heel motiverend.

Jacko zelf reageert ook dagelijks op dit forum. In het forum zitten trouwens al bijna 7000 leden (op moment van schrijven). In dit forum zie ik regelmatig nieuwe mensen verschijnen die ook aan de slag gaan met de affiliate marketing revolutie.

Het BTW-nummer en KvK-nummer van Jacko staan trouwens ook netjes vermeld op het forum.

Er is ook een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. 

Het internet succes gids forum

Het forum is een mooie meerwaarde aan de cursus. Toegang dat dit zou in mijn ogen nog extra mogen kosten, wat bij vele actieve online business forums ook het geval is. Hier is het dus gratis bij aanschaf van de affiliate marketing revolutie.

Het forum is in enkele categorieën onderverdeeld waardoor het heel overzichtelijk is. Nieuws, succes lounge, offline meetups, stel jezelf voor, geld verdienen op internet, email marketing, tools & software, zoekmachien optimalisatie (SEO), WordPress, Marketheme, off-topic en geldzaken zijn allemaal voor je beschikbaar zodra je de cursus hebt aangeschaft.

Het enige wat voor jou niet toegankelijk is de categorie 10K club. Hier krijg je toegang toe zodra je investeert in de persoonlijke coaching van Jacko.

Internet succes gids forum

Jacko zelf maakt soms nieuw topics aan (een onderwerp binnen zo’n categorie) maar zelf kan je dat ook doen. Je kan dan een vraag stellen, de raad vragen van de andere leden, een succes delen,…

Forum internet succes gids

Met affiliate marketing ga je lange termijn denken en werken. Steeds verder bouwen aan je site en consistent te werk gaan. Het forum is dus een extra stimulans om vol te houden, ook als het even wat minder gaat. En dat is bij iedereen. Zodra je door blijft gaan, komt er succes.

Affiliate marketing revolutie kopen

Als jij graag aan een extra inkomen wilt bouwen door middel van affiliate marketing dan is dit de cursus die je verder gaat helpen. Zeker ook als het nieuw voor je is en misschien wel geen technische kennis hebt. Alles wordt namelijk stap voor stap aan de hand van video’s uitgelegd en voorgedaan.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?