Affiliate programma van Bitvavo – zo werkt het!

Bitvavo affiliate marketing - wat is het en hoe werkt het, hoe kan je als affiliate geld verdienen met bitvavo

Ben je op zoek naar een passieve manier om met crypto geld te verdienen dan ben je misschien aan het kijken om affiliate van Bitvavo te worden of misschien het je als je ingelogd bent bij Bitvavo het woordje ‘affiliate’ zien staan en weet je niet goed wat dat betekent. In deze blog bekijken we wat Affiliate bij Bitvavo is en hoe je het kan worden.

Maak hier je account aan en verhandel de eerste €1000 gratis tijdens de eerste week >>

Wat is affiliate marketing bij Bitvavo?

Je hebt al een account bij Bitvavo en ziet daar als je ingelogd bent “affiliate” staan. Wat moet je daar mee? Je moet daar natuurlijk helemaal niks mee, maar het is een mooie manier om extra geld te verdienen. Door jouw affiliate link of affiliate code door te geven aan anderen die op zoek zijn naar een plek waar ze veilig crypto kunnen kopen, kan jij een commissie krijgen op de handelskost van de aangebrachte persoon. 

Door jouw specifieke link door te geven krijgt die persoon ook het voordeel om de eerste 7 dagen geen handelskost te hoeven betalen. Dit is een win-win. De aangebrachte persoon krijgt een voordeel t.o.v. als ze niet via jouw link gaan en jij krijgt een commissie.

Hoe werkt affiliate Bitvavo?

 • Jij deelt jouw affiliate link met iemand. Dit is een link naar Bitvavo met daarachter een stukje code zodat Bitvavo weet dat jij die persoon hebt doorgestuurd.
 • Die persoon maakt een account aan bij Bitvavo.
 • Bij elke transactie dat deze persoon doet, zal deze persoon handelskost moeten betalen. Dat is maximum 0,25% (als men voor meer dan €100.000 verhandeld wordt dit minder).
 • Jij als affiliate van Bitvavo krijgt 15% commissie op de handelskost. Dit is niet eenmalig, je zal zolang deze persoon crypto’s koopt of verkoopt hier jouw commissie op ontvangen.
 • Elke dag om 2 uur ’s nachts worden de commissie van de afgelopen dag bijgeschrepen op je tegoed in Euro’s.
 • Met dat bedrag kan je doen wat je wilt. Je kan het opnemen en op je rekening overschrijven of je kan met dat bedrag crypto’s aankopen.

Bitvavo affilate code

Wil je een affiliate code invoeren bij het aanmaken van een account bij Bitavo dan krijg je een welkomsaanbieding. Je kan dan 7 dagen handelen zonder dat je een handelskost hoeft te betalen. Dit geldt over de eerst €1000.

Gebruik hiervoor de affiliate code: E73B142A23

Je kan ook rechtstreeks via deze link gaan en dan wordt de actie ook toegekend.

Hoe wordt je affiliate bij Bitvavo?

Je hebt eerst een account bij Bitvavo nodig. Heb je die al dan zal je automatisch ook als affiliate aan de slag kunnen. Ik vertel je zo dadelijk hoe.

Heb je nog geen account dan kan je hier je account aanmaken. Door dat via mijn link te doen kan je in de eerste 7 dagen (tot €1000) crypto’s kopen zonder dat je daarover handelskost moet betalen. Zodra je een account hebt aangemaakt ben je automatisch ook affiliate. Je hoeft hier niks extra voor te doen.

Je persoonlijke affiliate link is makkelijk te vinden. Je kan dit zowel op mobiel via de app als op desktop. Hieronder vind je van beide het stappenplan.

Op mobiel

In je Bitvavo app klik je op het icoontje aan de rechterkant (mannetje).

Affiliates bitvavo mobiel

Klik op Affiliates

Daar zie je een affiliate code staan. Als men deze code ingeeft tijdens het inloggen kan diegene gebruikt maken van de welkomstaanbieding.

Affiliate code en link bitvavo

Je kan ook op delen klikken en dan kan je de volledige url met iemand delen, rechtstreeks via een sms, whatsapp, messanger, e-mail,…

Affiliate link doorsturen mobiel

Klik je op kopiëren dan kopieer de affiliate link.

Je ziet daar ook hoeveel percentage commissie je krijgt en hoeveel gebruikers je al hebt aangebracht.

De uitbetaling van een commissie vind je terug onder Transactiegeschiedenis (bij account).

Op desktop

Als je op desktop inlogt zie je meteen naast het Bitvavo logo de tekst in een groen kadertje “Nodig vrienden uit, verdien geld”. Door hier op te klikken, krijg je meteen alle affiliate info.

Bitvavo affiliate - nodig vrienden uit

Een andere manier om daar te geraken is door rechts bovenaan op je naam te klikken. Er verschijnt een menu en daar kan je klikken op affiliates.

Bitvavo menu affiliates

Zodra je op die pagina terecht bent gekomen, zie je alles wat je nodig hebt.

Affiliate instellingen bitvavo
 • Affiliate code: deze code kan men invullen tijdens het aanmaken van een account.
 • Affiliate link: Veel makkelijker dan de affiliate code door te geven is een rechtstreekse link. Hiermee krijgt men meteen de welkomstaanbieding te zien van 7 dagen gratis handelen, zonder dat men nog een code hoeft in te vullen.
 • Commissie: het percentage commissie dat je krijgt over de handelskost. Standaard is dat 15%.
 • Aangebrachte gebruikers: het aantal mensen dat een account bij Bitvavo heeft aangemaakt via jouw unieke link.
 • Nog niet verwerkte commissies: Het kan zijn dat je hier door de dag een bedrag ziet staan. Deze commissie wordt om 2 uur ’s nachts verwerkt en uitbetaald. 
 • Statistieken: hier zie je alle uitbetaalde commissies. Verder kan je hier ook een grafiek zien van:
  • Wanneer hoeveel aangebrachte gebruikers je hebt.
  • Aantal actieve traders
  • Commissies (assets): elke staaf van de grafiek is onderverdeelt in kleuren. Zo zie je per crypto munt die verhandelt is hoeveel commissie je hierop hebt. Je kan eventueel per munt de grafiek bekijken.
  • Commissies (subcodes)
Bij statistieken zie je all transacties van affiliate commissies.
Grafiek commissies Bitvavo
Grafiek commissies bij Bitvavo

Waarom affiliate worden van Bitvavo?

 • Het is heel makkelijk. Je hoeft enkel een Bitvavo-account te hebben.
 • Bitvavo is een heel betrouwbaar handelsplatform wat veilig is om aan te raden.
 • Het is een plek waar je crypto kan kopen en hele lage handelkosten betaalt. Als je dit doorgeeft aan iemand die je kent doe je hen er een voordeel mee zodat ze makkelijk en goedkoop kunnen handelen.
 • Je kan zelf handelen op Bitvavo, maar dat hoeft niet per se.

Hoe Bitvavo promoten?

Je kan Bitvavo op verschillende manieren promoten. Ken je iemand persoonlijk waarvan je weet dat deze persoon crypto wil gaan kopen, dan kan je jouw link naar deze persoon sturen. Doe dit naar mensen waarvan je weet dat ze ermee aan de slag willen of als je hen gesproken hebt. Ga niet zomaar iedereen die je kent spammen met de link.

Je kan Bitvavo ook promoten buiten je eigen netwerk. Dat kan door waarde te delen via blogberichten, via je Instagram, via je Youtube-kanaal,…

Wil je affiliate marketing met Bitavo gaan toepassen dan is dat een mooie manier om extra geld te verdienen. Zelf koop ik van de commissies meteen crypto, maar je kan het ook overschrijven naar je rekening.

Maak hier je account aan en verhandel de eerste €1000 gratis tijdens de eerste week >>

Wil jij affiliate worden van Bitvavo? Vond je dit artikel waardevol? Nog vragen? Laat gerust een reactie achter onderaan deze pagina.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?

Koop makkelijk 
en veilig crypto

Nu geen handelskosten over de eerste €1000 in de eerste week.

bitvavo