Cash cow academy van Jelline Brands review

Cash Cow Academy - Jelline Brands (review)

Je hoort vaak van dropshipping, affiliate marketing, verkopen op bol, maar van cash Cow channels hoor je niet vaak, maar daar probeert Jellline verandering in te brengen met haar cursus Cash cow academy. Hierbij mijn ervaring met de cursus en wat ik ervan vind.

Ik ben zelf de cursus nog aan het doorlopen, dus ik vul deze review verder aan zodra ik hem volledig heb afgerond.

Wij mogen je maar liefst €200 korting geven. Gebruik hiervoor de code ONLINEVIBES.

De kans is groot dat je nog nooit van cash Cow channels gehoord hebt, dus alvast wat uitleg hierover.

Cash cow youtube channels

Cash cow Youtube channels zijn kanalen met video’’s waar geen persoon in beeld komt. Je toont beelden en tekst, maar je moet zelf niet voor de camera gaan staan en je verhaal vertellen. Je zal beelden zien en tekst die voorgelezen wordt.

Als voorbeeld denk ik aan het succesvolle Youtube-kanaal Bright Side, een kanaal dat ik vroeger regelmatig voorbij zag komen en wat intussen meer dan 40 miljoen abonnees heeft.

Met een cash cow channel bouw je een Youtube kanaal op, maakt dit groter en ga je er (veel) geld mee verdienen. Het is een passieve vorm van inkomen verdienen. In het begin stop je er tijd in voor niks, maar zodra het begint te werken komt er geld binnen op momenten dat jij niet aan het werk bent.

Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands is een jonge meid van 20 die al een succesvolle business heeft. Ze begon in 2019 met ondernemen naast haar studie. Brandsverkopen hielp andere ondernemers om meer online zichtbaarheid te krijgen d.m.v. productteksten, videoadvertenties en websites.

Een jaartje later begon ze dat te combineren met met het creëeren van Youtube cash cow channels. Dat werd zo een groot succes dat ze stopte met zowel haar studie als met de hulp voor ondernemers qua zichtbaarheid. Wel helpt ze nu ook anderen om hun eigen cash cow channels te maken met haar cursus Cash cow academy.

Ondanks dat ze maar weinig op Instagram post, heeft ze toch +20K volgers.

Inhoud van de Cash cow academy

Cash cow academy zelf bestaat uit 55 lessen onderverdeeld in 14 modules.

Module 1: Introductie

Module 2: Winstgevende nichemarkt kiezen

In deze module ontdek je welke de meest winstgevende niches zijn en ga je zelf een niche kiezen voor je eigen Youtube-kanaal.

Module 3: YouTube-kanaal opzetten

Module 4: Basisprincipes voor het maken van content
Je gaat onderwerpen zoeken voor je kanaal en je leert hoe je compilatie-video’s kan maken.

Module 5: YouTube-video’s optimaliseren en publiceren
Het is belangrijk dat je video’s ook daadwerkelijk gevonden worden. In deze module leer je hoe je ervoor kan zorgen dat je video’s meer bereik kunnen hebben. 

Module 6: Youtube Automatisatie

Module 7: Geld verdienen met Youtube

Module 8: De drie belangrijkste factoren van succesvolle YouTube-kanalen

Module 9: De magische formule voor een virale YouTube-video

Module 10: De geheimen om snel te groeien

Module 11: Gegevens analyseren

Module 12: Opschalen

Module 13: De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost

Module 14: Langetermijnvisie

De rest zijn bonussen maar zeker ook waardevol.

  • Cashcow academy voor gevorderden
  • Youtube kanaal promoten en laten groeien
  • Content maken voor gevorderden
  • Casestudie: Dit is de casestudie van een van de deelnemers van het programma. Binnen drie maanden zat zij op €10.000 per maand met haar youtube-kanaal. Ze deelt haar stappen op weg daar naartoe. Hoe ze een team heeft opgebouwd dat met haar meedenkt.
  • De sleutel tot succes
  • Financiën
  • Groepscoaching: Wekelijks kan je deelnemen aan de groepscoaching. Iemand van het team gaat dieper in op de inhoud van de cursus en je kan dan ook je vragen stellen. In de cursusomgeving vind je ook de opnames van de voorgaande sessies terug.
  • Facebook-groep: Als je je inschrijft voor deze cursus krijg je ook toegang tot de afgeschermde Facebook-groep. Hierin kan je steeds je vragen stellen.

Cash cow academy review – mijn ervaring

Ik schreef eerder al een artikel over geld verdienen met Youtube, maar deze manier is toch anders aangezien je niet zelf in beeld bent. Het is niet zo dat je je hele leven moet gaan vloggen. Dit maakt het voor meer mensen toegankelijk want niet iedereen komt graag met zijn of haar gezicht in beeld. Uit onzekerheid, of uit respect voor familie en vrienden die niet in beeld willen komen.

Heel eerlijk, toen ik eerst over de cash cow academy hoorde, was ik best wantrouwig. Waarschijnlijk ook door de naam, lijkt het op een snel rijk model en daar geloof ik niet zo in. Ik houd er eerder van op de lange termijn iets goeds te kunnen opbouwen.

Maar het blijkt niet zo te zijn, in de eerste periode zal je inderdaad niks gaan verdienen want je moet eerst worden toegelaten tot het Youtube-partnerprogramma. Je moet dus sowieso de lange termijn mindset hebben en niet opgeven voordat het een succes gaat worden. In het begin steek je er dus eerst veel tijd of geld (door mensen voor jou te laten werken) in, maar daar kan je op termijn de vruchten van plukken.

Het is een hele andere manier van Youtube dan ik zelf gewoon ben. Ik heb namelijk enkele kanalen waarbij ik zelf in beeld kom. Ik verdien hier niks mee qua advertenties, maar gebruik het ter verrijking van mijn blogs. Het kost me heel wat tijd om deze video’s te maken aangezien ik eerst alles klaar moet zetten, mijn video moet opnemen en vervolgens nog alles editten.

Na een tijdje naar de video’s uit de cursus te kijken begon het bij mij toch een beetje te borrelen. Ik heb namelijk ook Engelse blogs en eentje met een Youtube-kanaal, maar daar heb ik al maanden geen video’s meer op gepost. Het kost me namelijk veel tijd aangezien mijn Engels niet supervlot gaat en ik daardoor veel tijd verlies met het opzoeken van woorden en zinnen opnieuw te moeten zeggen. Daarna moet er dus ook nog meer geknipt worden in de video’s. Vandaar dat ik mij nu focus op mijn Nederlandstalige blogs en Youtube-kanaal.

Maar misschien kan ik hier dus ook voor het Engelse video’s voor gaan maken zonder zelf in beeld te komen.

De video’s uit de cursus zijn op dezelfde manier gemaakt als de cash cow video’s die jij op Youtube zal gaan zetten tijdens het volgen van de cursus. Zelf vind ik het aangenamer, persoonlijker en spontaner als Jelline zelf in beeld alles zou uitleggen. Maar er valt natuurijk wel wat over te zeggen om dat op deze manier te doen aangezien dat natuurlijk ook het verdienmodel is en je zo meteen ziet hoe zulke video’s in elkaar zitten.

Waar er bij de andere verdienmodellen meerdere keuze uit cursussen is, is de cash Cow academy de enige in zijn model in het Nederlands. Dat dit model op dit moment nog nieuw is (cash cow academy bestaat nog maar sinds nov ‘20), betekent dat er nog niet veel mensen mee aan de slag zijn gegaan en je vrij stel een grote voorsprong kan opbouwen.

Met deze cursus neem je een shortcut aangezien je niet alles zelf hoeft uit te zoeken om vervolgens 20 keer op je bek te gaan. Je kan meteen de blauwdruk van Jelline volgen. Zij heeft namelijk per video zo’n €1500 verdiend.

Wij mogen je maar liefst €200 korting geven. Gebruik hiervoor de code ONLINEVIBES.

Is deze cash cow academy iets voor jou of heb je nog vragen? Laat dan gerust een reactie achter onderaan deze pagina.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?