Crypto masterclass review (2022) – mijn ervaring + hoe je korting kan krijgen

Crypto masterclass review - mijn ervaring

Je bent waarschijnlijk op zoek naar ervaringen over de crypto masterclass omdat je zeker wilt zijn of deze cursus ook daadwerkelijk wat voor jou is. Vandaar dat ik er in deze review graag meer over deel.

Ik ben momenteel de crypto masterclass nog aan het doorlopen. Onderaan vind je alvast mijn eerste ervaring en ook wat meer info over de cursus. Zodra ik meer gevolgd heb, zal ik deze review verder updaten.

De makers van de crypto masterclass hebben ook een gratis online cursus “Zo begin je met bitcoin & cryptomunten”.

Inhoud toon

Inhoud van de crypto masterclass

Zodra je de cursus aangeschaft hebt, krijg je logingegevens om in de cursus te geraken. Je komt dan ook in de community terecht, een soort forum waarin je met andere cursisten en de makers van de cursus contact kan hebben.

Het handige aan deze crypto cursus is dat alles stap voor stap uitgelegd wordt. Als je anders online wat gaat zoeken wordt het een hele wirwar, waardoor de kans dat je er iets van gaat begrijpen veel kleiner wordt. 

Bovendien krijg je bij de crypto masterclass nog heel wat ebooks en andere materiaal waardoor je nog veel meer van crypto gaat te weten komen en het ook daadwerkelijk goed zal begrijpen.

Als je de volledige cursus doorlopen hebt en je examen hebt gedaan dan krijg je zelfs een certificaat.

Vorig jaar was er een grote update van de crypto masterclass waarbij heel veel extra video’s, strategieën, oefeningen,… zijn toegevoegd. Super te zien dat deze crypto masterclass cursus in ontwikkeling blijft aangezien crypto ook iets is wat zich constant ontwikkelt. Eénmaal je de cursus hebt aangeschaft dan krijg je gratis toegang tot al deze nieuwe updates.

Welkom bij de Crypto Masterclass

Voor je aan het echte werk gaat beginnen wordt je eerst uitgebreid verwelkomd in de Crypto Masterclass en kan je ook meteen je huidige kennis aan een test onderwerpen. In deze introductie krijg je meteen 3 van zulke korte testjes voorgeschoteld en ontmoet je ook meteen de verschillende docenten van de Crypto Masterclass.

Heb je al enige kennis en wil je niet helemaal van nul beginnen dan kan je al een kijkje nemen in het overzicht van de volledige Crypto Masterclass en eventueel zelfs skippen naar het gedeelte waarover jij meer wil leren. Maar wij raden je alvast aan om gewoon helemaal van het begin deze Crypto Masterclass te doorlopen.

Voor je van start gaat met de eerste module van de Crypto Masterclass kan je ook nog even al de gratis e-books en extra’s bekijken en downloaden. De e-books gaan natuurlijk over crypto, bitcoin en cryptocurrency traden. Maar daarnaast vind je er ook waardevolle info betreffende de belastingen op bitcoin en crypto en dit zowel in België als Nederland.

Ook de uitgebreide begrippenlijst kan er mede voor zorgen dat je alles beter gaat begrijpen, hou deze dus zeker bij de hand wanneer je aan de slag gaat met de Crypto Masterclass.

Nadat je dit allemaal bekeken en doorlopen hebt kan je beginnen met de Crypto Masterclass. Deze crypto cursus bestaat uit twee grote delen:

 • Deel 1: beginnen met crypto
 • Deel 2: geld verdienen met crypto trading

Of volg eerst de gratis training >>

Deel 1 van de Crypto Masterclass: Beginnen met crypto

In het eerste deel van deze Crypto Masterclass ga je alles leren over crypto en dat doe je door 8 verschillende modules te doorlopen. Elke module bestaat uit een lessenreeks waarbij na elke les ook een korte kennistest volgt.

Deze korte testen bestaan uit een kleine reeks vragen over de module die je eerder hebt doorlopen. Op die manier kan je testen en bekijken of je alles goed begrepen hebt of dat je bepaalde zaken misschien toch nog een keertje dient te herhalen.

De verschillende modules en lessen van de Crypto Masterclass kan je rustig en op je tempo doorlopen.

Onderstaand lichten we de verschillende modules verder toe zodat jij meteen weet wat er je te wachten staat als jij straks of nu meteen al met de Crypto Masterclass aan de slag wilt gaan.

Module 1: Het geld van de toekomst

Na een korte inleiding kan je nog even de Bitcoin & Crypto begrippenlijst doorbladeren zodat jij helemaal klaar bent om de eerste module echt te starten.

In deze eerste module kom je meer te weten over het ontstaan van geld en hoe we uiteindelijk terecht gekomen zijn in een wereld van digitale munten. Een heerlijk stukje geschiedenis dat gewoon heel erg lekker wegleest en ook echt interessant is.

Aan de hand van een simpel maar erg duidelijk voorbeeld krijg je ook een zeer goed inzicht in de huidige werking van het bankwezen en de problemen die dat met zich kan meebrengen.

In 2009, het lijkt al een eeuwigheid geleden, kwam Bitcoin met een alternatief waardoor het de banken buitenspel kon zetten. Sindsdien is de impact van Bitcoin alleen maar groter geworden en daarover ga je in de volgende les dan ook veel meer leren en te weten komen. Daarnaast krijg je ook een duidelijke uitleg over de blockchain en over smart contracts, welke een flinke upgrade van de blockchain zijn.

Alles verloopt dus volledig chronologisch en wordt netjes en uitgebreid uitgelegd. Eénmaal je deze termen helemaal onder de knie hebt ga je meer leren over de verschillende soorten cryptocurrency’s, want er is ondertussen natuurlijk meer dan Bitcoin alleen, de zogenaamde altcoins of alternatieve munten.

Daarnaast leer je in deze module ook nog even waarom het lang nog niet te laat is om met crypto te beginnen en dus de Crypto Masterclass verder te doorlopen!

Inhoud module 1 van de Crypto Masterclass:
 • Welkom bij de inleiding
 • Crypto begrippenlijst (bonus)
 • De absolute kern – geld
 • Het digitale goud – Bitcoin
 • Het beste sinds het internet – blockchain
 • Delete the middleman – smart contracts
 • De opvolger van geld – cryptocurrency’s
 • We zijn nog lang niet te laat – adoptiemodellen
 • Blockchain versus het internet

Module 2: Je eerste cryptocurrency

Terwijl de eerste module nog een beetje inleiding was op het echte werk gaat Module 2 meteen van start met dat echte werk. Je gaat er namelijk je eerste cryptocurrency aankopen via het populaire en veelgebruikte handelsplatform Bitvavo. Het leuke aan de Crypto Masterclass is dat ze je ook de mogelijkheid geven om in het aankoop proces van je eerste crypto’s gebruik te maken van verschillende kortingen.

In deze lessen vertellen ze je ook meteen waarom ze Bitvavo aanraden om je eerste cryptocurrency te kopen. Daarna leggen ze je van A tot Z hoe je een account opent, geld kan storten en crypto’s kan kopen.

In een volgende les schakel je meteen een niveau hoger en ga je meer leren over Binance. Binance is een ander platform waar je eveneens cryptocurrency kan aankopen. Wederom krijg je meteen 20% korting op een dienblad gepresenteerd en word je helemaal wegwijs gemaakt doorheen dit crypto platform.

Ondertussen heb je vast al wel door dat de Crypto Masterclass erg uitgebreid is. Nog steeds in module 2 ga je ook aan de slag met TradeOgre. Let wel dat dit meer voor de gevorderden is. Deze les mag je gerust bewaren tot later wanneer je wat meer weet over het reilen en zeilen in de cryptowereld.

Na een hele mooie en duidelijke uit leg over het decentrale systeem kan je ook de Bitcoinbijbel voor beginners in deze 2e module terugvinden.

Inhoud module 2 van de Crypto Masterclass
 • Welkom bij hoofstuk 2 – je eerste cryptocurrency
 • Belangrijk voordat je begint
 • Je eerste cryptocurrency via Bitvavo
 • Een level hoger met Binance
 • Crypto bemachtigen in de laaste regionen
 • Decentrale exchanges zijn de toekomst
 • Laat anderen weten wat jij hebt opgestoken
 • Ebook De Bitcoinbijbel (bonus)
 • Crypto portfolio 2021

Module 3: Maak een killer start

Module 3 is een erg belangrijke module die je maar beter niet overslaat. In deze module ga je leren hoe jij jezelf kan beschermen tegen alle gevaren in de crypto wereld, want gevaren die zijn er, zeker wanneer jij niet goed voorbereid bent. Gelukkig ga jij dankzij het volgen van de Crypto Masterclass die fouten zeker ren vast niet maken!

In de eerste les leer je dat jouw emoties je grootste vijand kunnen zijn maar gelukkig ga je ook leren hoe je je hiertegen kan wapenen zodat jij je nooit laat leiden door je emoties. Wanneer je dat wel doet ga je onverstandige of zelfs domme dingen doen waardoor je erg veel geld kan verliezen. En laat net het tegenovergestelde het doel zijn van de Crypto Masterclass… Juist, veel centjes verdienen met crypto!

Natuurlijk ben jijzelf, en jouw emoties, niet het enige gevaar in deze wereld. Zo zijn er ook zat oplichters en scammers te vinden in het wereldje. Gelukkig ga je in deze module de meest gebruikte trucjes leren herkennen en leer jij oplichters er meteen uit te pikken. Hierbij is het afnemen van de kennistest misschien wel belangrijker dan ooit zodat je voor jezelf kan uitmaken of je de les helemaal goed begrepen hebt…

In het tweede gedeelte van deze 3e module van de Crypto Masterclass ga je leren welke de meest voorkomende fouten bij beginners zijn en leer je waarom je niet halsoverkop cryptomunten moet kopen zonder voldoende onderzoek.

Inhoud module 3 van de Crypto Masterclass
 • Welkom bij hoofdstuk 3 – maak een killer start
 • Je grootste vijand bij jij
 • Ontmasker iedere oplichter
 • Deze fouten ga jij niet maken
 • Hoe ontdek je een goede cryptomunt?
crypto masterclass cursus - review

Module 4: Je onbreekbare kluis

Ondertussen ben je de trotse bezitter geworden van cryptocurrency. In module 4 ga je leren hoe je je waardevolle crypto’s het beste kan beschermen, want jouw geld kan je nu volledig zelf beheren in plaats van dat de bank dat in jouw plaats doet.

In deze module krijg je een overzicht van alle mogelijkheden om je crypto’s veilig te bewaren. Naast de verschillende wallets leer je ook alles over veilige paswoorden aanmaken en tweestapsverificatie gebruiken.

Net als in de voorgaande modules kan je ook hier na elke les je kennis testen in een korte test. Op die manier weet je meteen of je alles goed begrepen hebt of nog een stukje opnieuw zal moeten volgen.

Inhoud module 4 van de Crypto Masterclass
 • Welkom bij het hoofdstuk Je onbreekbare kluis
 • Jouw digitale kluis – crypto wallets
 • Bewaar alles veilig met software wallets
 • De beste beveiliging – hardware wallets
 • Je papieren portemonnee – papier wallets
 • Beveilig je crypto op een exchange met 2fa

Module 5: Je winsten cashen

Module 5 is misschien wel de module die je stiekem als eerste had willen volgen. Toch is het aangeraden om alles mooi in volgorde te doen zodat je in deze module ook echt winst kan gaan cashen! En dat zou zelfs zomaar kunnen als je de voorgaande stappen netjes doorlopen hebt!

In deze module leer je hoe je euro’s kan cashen via Bitvavo en hoe je aan geld kan komen met Bitonic. Daarnaast wordt ook uitgelegd waarom het platform “Kraken”, beetje dubbelzinnige naam, een fijn alternatief kan zijn om je winsten uit te betalen.

Natuurlijk loert vadertje staat mee om de hoek en staat de belastingdienst klaar om een graantje mee te pikken van jouw winst. Aan de hand van gesprekken met belasting experts krijg je als afsluiter van deze module nog een 15 bladzijden lange bitcoin & belastinggids met daarin de antwoorden op al jouw vragen!

Inhoud module 5 van de Crypto Masterclass
 • Welkom bij hoofdstuk 5 – je winsten cashen
 • Je winst cashen bij Bitvavo
 • Binnen no-time je geld met Bitoni
 • De hoogste winst dankzij Kraken
 • Ebook Crypto belastinggids

Module 6: De allereerste investeerder zijn

In deze module ga je leren hoe je moet omgaan met nieuwe cryptomunten en leer je onder andere wat ICO, STO, IEO en IDO betekend. Daarnaast ontdek je ook de gevaren die hierbij komen kijken en hoe jij kan voorkomen dat je opgelicht wordt. Ook leer je waarop je moet letten bij het herkennen van een goede ICO of nieuwe munt. Want uiteindelijk kan iedereen een token maken en hoge winsten beloven…

Inhoud module 6 van de Crypto Masterclass
 • Welkom bij hoofdstuk 6 – de allereerste investeerder zijn
 • Wat is een ICO, STO en IEO?
 • Wat is een Initial Defi Offering?
 • Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Zo word jij de eerste investeerder met de ICO
 • Investeer veiliger met de IEO
 • Zo profiteer je als eerste van de DeFi Hype

Module 7: Een passief crypto inkomen

In module 7 ga je alles leren over het genereren van een passief inkomen met crypto. Dit is klinkt natuurlijk erg mooi en dat is het ook. In deze module leer je daarom alles over crypto staken en minen en kom je alles te weten over een passief inkomen verdienen met masternodes en yield farming.

Moeilijke termen die wederom erg goed uitgelegd worden in de videolessen in deze 7e module van de Crypto masterclass.

Inhoud module 7 van de Crypto Masterclass
 • Welkom bij hoofdstuk 7 – een passief crypto inkomen
 • Gratis crypto met airdrops
 • Passief inkomen dankzij staken
 • Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Passief inkomen met masternodes
 • Passief inkomen met yield farming

De crypto wereld staat natuurlijk niet stil en wat deze week nieuw is kan volgende week alweer verouderd zijn. Daarom is het belangrijk om de trends in de cryptowereld goed op te volgen éénmaal je in het wereldje zit en zelf cryptomunten bezit.

In deze laatste module van deel 1 van de Crypto Masterclass kom je alles te weten over Metamask en Uniswap. Deze module bevat wat complexere materie maar is zeker en vast goed te volgen voor iedereen die de voorgaande modules en lessen begrepen heeft.

Inhoud module 8 van de Crypto Masterclass
 • Welkom bij hoofdstuk 8 – de crypto trends de baas
 • Hoe werkt metamask?
 • Hoe werkt Uniswap – deel 1 swappen
 • Hoe werkt Uniswap – deel 2 liquidity providen
 • De risico’s van Defi

Of volg eerst de gratis training >>

Deel 2: Geld verdienen met crypto trading

In het tweede deel van de Crypto Masterclass ga je alles leren over het traden van cryptomunten. Door crypto te traden, op de juiste manier, kan je heel erg veel geld gaan verdienen. Ben je echter iemand die investeert in crypto voor de lange termijn, dan is dit gedeelte misschien minder interessant voor jou. Al is het zeker niet onverstandig je hierin toch te verdiepen. Is het niet voor meteen dan heb je toch de kennis wil je toch een keer dat stapje verdergaan…

Het tweede deel omvat 5 modules waarmee jij een meester gaat worden in het traden van crypto. Beginnen doe je uiteraard weer vanaf het begin in de gekende stijl uit het eerste deel van de Crypto Masterclass.

Module 1: The winning mindset

De eerste module van het tweede deel van deze Crypto Masterclass start met een belangrijk hoofdstuk mindset. Bij het traden van Crypto moet je echt jouw emoties onder controle houden, anders zou je wel eens veel geld kunnen kwijtspelen. Gelukkig wordt in deze eerste module jouw eigenste brein danig onder de loep genomen, zodat jij niet de fouten gaat maken die veel mensen wel maken.

Inhoud module 1 (deel 2) van de Crypto Masterclass
 • Welkom bij module 1 van deel 2
 • Belangrijk voordat je begint
 • Je droom
 •  Test je kennis – je droom
 • De gemiddelde crypto trader
 • Test je kennis – de gemiddelde crypto trader
 • Jouw angsten
 • Test je kennis – je grootste angsten
 • De duurste fouten
 • Test je kennis – je duurste fouten
 • Je emoties overwinnen
 • Test je kennis – je emoties overwinnen
 • De tegenstander
 • Test je kennis – de tegenstander
 • De belangrijkste emotionele skills
 • Test je kennis – de belangrijkste emotionele skills
 • Het zit allemaal tussen je oren
 • Test je kennis – het zit allemaal tussen je oren
 • Zo blijven winnaars winnen
 • Test je kennis – zo blijven winnaars winnen
 • Jij bent belangrijk
 • Test je kennis – jij bent belangrijk

Module 2: Vrijheid dankzij crypto trading

Eénmaal dat achter de rug is en jij alle emoties volledig onder controle kan houden gaat de wereld van het cryptotraden pas echt voor je open. Net als in het eerste deel van deze Crypto Masterclass wordt alles netjes en duidelijk uitgelegd. Beginnen doe je met de belangrijkste basisprincipes van crypto trading.

Daarnaast leer je in deze module verschilende crypto en trading termen te begrijpen. Denk hierbij maar aan termen zoals candlesticks, stop-loss, bubbels en marktcyclussen. Verder leer je ook belangrijke patronen herkennen en ga je mee traden met een echte professional!

Deze module zit boordevol kleine kennistesten waarmee je kan bekijken of je het hele plaatje goed begrepen hebt of de les beter nog een keertje overloopt, superhandig en waardevol!

Inhoud module 2 (deel 2) van de Crypto Masterclass
 • Welkom bij vrijheid dankzij crypto trading
 • Investeren versus crypto trading
 • Test je kennis – investeren vs crypto trading
 • De basis van crypto trading: de crypto exchange
 • Test je kennis – de exchange
 • Profiteer maximaal van bubbels en marktcyclussen
 • Test je kennis – bubbels en marktcycussen
 • Begrijp de koers dankzij candlesticks
 • Test je kennis – candlesticks
 • Word tradingexpert met tradingview
 • Test je kennis – tradingview
 • De kern van trading – support en resistance
 • Test je kennis – support en resistance
 • Jouw eeuwige verzekering – de stopp-loss
 • Test je kennis – stopp-loss
 • Bescherm je trades met risicomanagement
 • Uitleg million dollar template
 • Test je kennis – risicomanagement
 • Doorzie het grotere plaatje met timeframes
 • Test je kennis – timeframes
 • Herken de belangrijkste patronen
 • Test je kennis – trendlijnen en patronen
 • Trade mee met een professional
 • Wat is Crypto signals?

Module 3: De beste crypto trading tools en indicatoren

Nadat je de eerste 2 modules van het tweede deel van de Crypto Masterclass onder de knie hebt heb je een solide basis en is het tijd voor een nieuwe stap in het crypto trading leerproces: Trading indicatoren.

In deze module maak je kennis met de meest populaire tradingindicatoren. Deze worden elk afzonderlijk in een les behandelt. Net als in de vorige module(s) krijg je hier ook weer na elk les een korte kennistest.

Inhoud module 3 (deel 2) van de Crypto Masterclass
 • Welkom bij de beste crypt trading tools en indicatoren
 • Profiteer van de trend van moving average
 • Test je kennis – moving avarage
 • Voorspel elke reversal mer RSI
 • Test je kennis – RSI
 • De elegantie van MACD
 • Test je kennis MACD
 • Weet wat de prijs gaat doen met bollinger bands
 • Test je kennis – bollinger bands
 • Ichimoku Clouds – de indicator die alles zegt
 • Test je kennis – Ichimoku Clouds
 • Fibonacci – het natuurwonder in trading
 • Test je kennis – Fibonacci
 • Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
 • Test je kennis – Elliot Waves
 • Tradinghistorie analyseren met volume profiles
 • Test je kennis – Volume profiles

Module 4: Word crypto trading master

De Crypt Masterclass is een complete cursus waarbij de makers je nooit aan je lot overlaten. In deze vierde module word je aangeleerd hoe je pas echt een goede trader kan worden. Daarom word je in deze module wegwijs gemaakt doorheen de cryptomarkt en leer je wie de grote spelers zijn, waar al het geld vandaan komt en waar al dat geld ook weer naartoe gaat. Daarnaast leer je welke invloeden cryptomunten op elkaar hebben en ga je hierbij voornamelijk naar Bitcoin kijken.

Na het volgen van deze module kan jij jezelf een volwaardige trading master noemen.

Inhoud module 4 (deel 2) van de Crypto Masterclass
 • Welkom bij word crypto trading master
 • Word één met de markt met order flow dynamics
 • Test je kennis – order flow dynamics
 • Bitcoin is king
 • Test je kennis – bitcoin is king
 • Zeker van je zaak met confluence
 • Test je kennis – confluence
 • De beste strategieën dankzij price action en trading
 • Test je kennis – price action en trading
 • The road to millions met je eigen trading strategie
 • Test je kennis – trading strategie
 • The next level – future, shorten en leverage
 • Test je kennis – fufuture, shorten en leverage
 • Automatiseer je trading met crypto trading bots
 • Test je kennis – trading bot
 • Bescherm je portfolio met hedging
 • Test je kennis – hedging
 • Profiteer van prijsverschillen met arbitrage trading
 • Test je kennis arbitrage trading

Module 5: Profiteren van een dalende markt

Zegt bull- en bearmarkt je wat? Of is het nog niet helemaal duidelijk? In deze laatste module van de Crypto Masterclass leer je een bearmarkt herkennen en leer je winsten te pakken op de top. Daarnaast leer je wat de juiste mindset is om optimaal te kunnen “profiteren” van een bearmarkt en leer je prijsacties voorspellen.

Als laatste krijg je een mooie uitleg over het shorten van cryptomunten, leer je een passief inkomen te genereren en kom je te weten hoe je een eigen strategie voor de bearmarkt kan ontwikkelen.

Inhoud module 5 (deel 2) van de Crypto Masterclass
 • Welkom bij Profiteren van een dalende markt
 • Hoe herken je het begin van de bearmarkt
 • Test je kennis – bearmarkt herkennen
 • Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt
 • Test je kennis – op piek verkopen
 • Hoe switch je van mindset na een bullmarkt
 • Test je kennis – je minset switchen
 • Waarom juist kopen als de prijzen laag staan
 • Test je kennis – kopen als de prijzen laag staan
 • Op welke exchange kun je welke cryptomunten shorten
 • Test je kennis – shorten op exchanges
 • Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Test je kennis – on-chain analyse
 • Hoe je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis – uitlenen bij CeFi platformen
 • Een passief inkomen met DeFi
 • Test je kennis – passief inkomen met DeFi
 • Dollar Cost Averaging in een bearmarkt
 • Test je kennis – DCA’en in een bearmarkt
 • Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
 • Test je kennis – wanneer ga je kopen?

Of volg eerst de gratis training >>

Examen

Heb je alle lessen doorlopen dan kan je een examen doen om een certificaat te ontvangen. In dit examen, dat je natuurlijk volledig online kan doen, krijg je 60 vragen voorgeschoteld waarvan je er 48 goed moet beantwoorden om te slagen voor het Crypto Masterclass examen.

Ben je geslaagd dan ontvang je The Winners Trophy! Iedereen binnen The Zone (de Crypto Masterclass community) kan dan zien dat jij geslaagd bent voor de Crypto Masterclass.

Bonussen bij de Crypto Masterclass

Als je dacht dat de Crypto Masterclass op zich al veel was, dan klopt dat, maar …. er is natuurlijk nog veel meer in de vorm van bonussen en de uitstekende en erg actieve Crypto Masterclass community.

Community

Zodra je toegang hebt tot de cursus kom je automatisch ook terecht in de online community; The Zone. Je kan er terecht met je vragen, van elkaar leren, andere mensen leren kennen die met cryptocurrencies bezig zijn,… Deze community is heel actief en er is altijd wel iemand te vinden die je kan verder helpen of een antwoord op jouw vragen heeft.

De Bitcoinbijbel (ebook)

De Bitcoinbijbel kan je zien als het naslagwerk van deze cursus. Nog eens even iets terug opzoeken, stukje terug opfrissen?

De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten (ebook)

In dit ebook vind je een antwoord op vragen als

 • Wanneer kan ik het best cryptocurrency’s kopen?
 • Wanneer kan ik ze het best weer verkopen?
 • In welke cryptocurrency kan ik het best investeren?
 • Hoeveel geld dien ik dan in te leggen?

Je krijgt ook de templates om je eigen strategie te bepalen.

12 Waardevolle cryptotips voor beginners (ebook)

Deze tips zijn ideaal voor wie begint met crypto.

Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (ebook)

In dit ebook krijg je tips over hoe je zo veel mogelijk verdient met crypto en je de winst kan maximaliseren terwijl je de verliezen beperkt.

Bitcoin & Belasting voor Nederland en België (ebook)

Belastingen betalen is voor velen een noodzakelijk kwaad, maar je wil het natuurlijk goed doen. In dit ebook staan de richtlijnen voor zowel Nederland als België.

Cryptocurrency begrippenlijst (ebook)

Als je je in de cryptowereld gaat verdiepen, dan kan je ineens allemaal termen tegen komen waar je nog nooit van gehoord. De 100 belangrijkste begrippen staan in dit ebook. Zo kan je ook meepraten in een cryptogesprek. Houd deze begrippenlijst zeker bij de hand tijdens het volgen van de Crypto Masterclass, op die manier ben jij altijd meteen mee met de zaak, zeker wanneer er een voor jou onbekende term de revue passeert.

De Crypto Parels

Crypto parels zijn kleine munten die de potentie hebben om grote winsten op te leveren. Hieraan zit uiteraard ook een groter risico. In de Crypto Parels vind je welke munten allesovercrypto heeft uitgezocht die aan de voorwaarden voldoen om potentieel succesvol te worden.

Elk jaar wordt dit document van een update voorzien zodat je mee blijft met de nieuwigheden, super waardevol dus!

Of volg eerst de gratis training >>

Wie is allesovercrypto (de makers)?

De cursus is gemaakt door Derek Westra en Patrick Suiker. Derek is gedragseconoom en professioneel crypto trader. Patrick is bedrijfskundige en trendwatcher. Ze kennen niet alleen de theorie over crypto en blockchain maar hebben ook heel wat praktijkervaring. 

In 2013 begonnen zij met crypto, dus lang voor de grote hype-periodes. Na wat beginnersfouten en geld verloren te hebben besloten ze een mentor onder de arm te nemen die hen alles zou leren. Hierdoor hebben ze op korte tijd veel geleerd en ook vele winsten kunnen pakken. 9 jaar ervaring is enorm als je ziet dat crypto nog niet zo lang bestaat. Al de kennis die Derek en Patrick hebben opgedaan geven zij door aan jou via de Crypto Masterclass!

Crypto masterclass met korting aanschaffen? Volg dan eerst hun gratis training. Meestal wordt er dan een flinke korting aangeboden.

Mijn ervaring met de crypto masterclass

Mijn eerste ervaring met crypto

Vier jaar geleden kreeg ik het idee dat ik crypto wilde kopen. Iedereen had het er over en ik dacht ‘als dit de toekomst wordt, dan wil ik er iets van snappen’. Ik wil niet zijn zoals mijn moeder die 20 jaar na het introduceren van de euro, nog steeds in Belgische Frank zit te tellen.

Ik heb toen wat crypto gekocht en een bitcoin omgewisseld in een ander digitale munt zodat ik het eens gedaan had, maar vervolgens heb ik er niet meer naar omgezien. Achteraf gezien bleek dat ik nog maar een heel klein stukje geleerd had en het hele blockchain verhaal nog niet snapte. Door de Crypto Masterclass te volgen is me dit allemaal helder geworden. Ik wou dat ik deze kennis allemaal eerder had opgedaan…

De Crypto Masterclass cursus

Ik had eerst de neiging om het eerste stuk over de geschiedenis van geld en de achtergrond van crypto over te slaan en direct aan het cryptostuk te beginnen. Uiteindelijk ben ik toch met het begin begonnen en daar ben ik echt blij om.

Het geeft je meteen een beter zicht over het hele geldverhaal en door dat beter te begrijpen wordt crypto ook ineens veel concreter en is het zeker geen hocus-pocus of vaag gedoe meer.

Na elke stukje leerstof komt er een test met enkele meerkeuzevragen. Dat is voor jezelf handig om te checken of je de leerstof ook begrepen en onthouden hebt. Heb je toch wat fouten gemaakt dan kan je de les nog een keertje opnieuw volgen, want de Crypto Masterclass kan je helemaal op je eigen tempo in en in je eigen tijd volgen!

De Crypto Masterclass is ook geschikt voor beginners

Ik had al crypto gekocht, maar als jij er nog helemaal niks van af weet is deze Crypto Masterclass cursus zeker en vast interessant. Alles wordt echt stap-voor-stap uitgelegd waardoor je zelfs als complete beginner goed kan volgen.

forum crypto masterclass

Crypto Masterclass Community

Zoals ik al zei kom je ook in “The Zone”; de Crypto Masterclass community, terecht. Dat is op zich al heel fijn, want ken jij iemand in je directe omgeving die met crypto bezig is? En waarmee je het er soms eens over kan hebben? Ik in ieder geval niet. 

Ik vind het heel fijn om met mijn vader te praten over beleggen in aandelen, wat zou hij doen, wat niet. Maar met crypto is hij niet bezig (ook mijn beste vrienden of mijn mastermindgroep niet), dus het is toch wel handig om gelijkgezinden te vinden.

Mindset

De stukken mindset zijn een heel erg belangrijk onderdeel van de cursus en dat begrijp ik maar al te goed. Toen ik voor het eerst in aandelen belegd had, zat ik constant in spanning als het die dag aan het dalen was. Zulke stress is natuurlijk niet gezond en gelukkig ben ik er nu allemaal een heel stuk rustiger onder geworden.

In de Crypto Masterclass komen er nog veel tips aan bod hoe je er mee om kan gaan zodat je emoties geen invloed hebben op je beslissingen. Zo voorkom je dat je paniekerig gaat verkopen of kopen en daar door veel geld kwijt raakt.

Is de Crypto Masterclass ook geschikt voor gevorderden?

Behalve voor beginners is deze cursus ook heel geschikt voor gevorderden aangezien het tweede deel van de Crypto Masterclass gaat over crypto traden én daardoor (veel) geld verdienen met crypto. Hoe je kan gaan traden, wanneer kopen en verkopen en hoe je grafieken en indicators kan interpreteren. En als je dan nog met vragen zit, kan je ze natuurlijk altijd in de community stellen.

Wat kost de crypto masterclass?

Behalve tot de crypto masterclass, krijg je dus ook nog toegang tot het The Zone waar je altijd met je vragen terecht kan. Bovendien krijg je ook nog een heleboel ebooks die je verder op weg zullen helpen en waarmee je meteen aan de slag kan. Je kan ook enkele templates downloaden zodat je een strategie kan volgen om bepaalde munten te volgen die je eventueel wel kan kopen. Of juist niet als dat blijkt uit dat document.

De prijs voor dit totaalpakket is €1997. Als je allemaal verkeerde dingen gaat doen met crypto omdat je het niet begrijpt dan kan je veel meer geld kwijtspelen. Je investeert beter eerst in de juiste kennis en dan pas in crypto. Enkel op die manier zal jij dikke winsten kunnen pakken!

Tip: Wil je de crypto masterclass met korting kopen, volg dan eerst hun gratis training. Meestal wordt er dan een flinke korting aangeboden.

Crypto masterclass cursus ervaring review

Je kan de cursus trouwens 2 weken uitproberen. Blijkt deze niks voor je te zijn, dan krijg je je geld terug. Je hebt dus helemaal niets te verliezen!

Twijfel je nog, dan kan je alvast de gratis cursus van hen volgen. Zo weet je meteen of hun manier van uitleggen en deze 2 gasten je liggen.

Mijn oorspronkelijke review van de Crypto Masterclass is van januari 2021, maar heeft in februari 2022 een update gekregen.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?