6 manieren om geld te verdienen met crypto

Geld verdienen met crypto - 6 manieren

Dat steeds meer mensen met crypto aan de slag gaan is om er ook geld mee te verdienen. In eerste instantie toen ik enkele jaren geleden voor het eerst crypto kocht, was dat om bij te leren, zodat als crypto de standaard zou worden dat ik er ook wat van snapte.

Nu vind ik het bijleren nog steeds leuk, maar uiteraard wil ik er ook wat mee kunnen verdienen. En  het omgekeerde is ook waar, als je geld wilt verdienen met crypto dan kan je best ook steeds wat bijleren.

Een eerste start in het leren over crypto is om je aan te melden voor deze gratis cursus.

Geld verdienen met crypto: 6 manieren

Je denkt waarschijnlijk aan de enorme stijging van Bitcoin en de miljonairs die dat opgebracht heeft. Wie in 2009, 2010 in Bitcoin geïnvesteerd had werd misschien toen wel als gekkie bekeken, maar nu al lang niet meer. Het heeft hun namelijk geen windeieren gelegd. Zeker als ze die eerste crypto’s nog steeds in handen hebben. 

En zo komen we bij de eerste manier.

Houden (HODL)

Net zoals je met aandelen kan doen, kan je crypto’s ook voor de lange termijn kopen. Je gaat er niet mee handelen maar houdt ze bij. Ze worden steeds meer en meer waard. Misschien zullen ze een paar dagen dalen, misschien zelfs weken of maanden, misschien nog veel langer, maar dan opeens staan ze hoger dan ooit.

Ik had Bitcoin ook op een beter moment kunnen kopen. Eerder, of gewacht tot ze terug een stuk lager stonden. En toen ik ze gekocht heb gingen ze een hele periode een stuk lager.

Op zulke momenten moet je niet te bang worden en gauw maar alles verkopen, want dan maak je gegarandeerd verlies. Juist door het dan nog vast te houden zal je merken dat er een omslag komt. Zoals dat nu het geval is en ik ook een mooie meerwaarde heb.

Trading

Bij trading koop je geen cryptocurrency om te houden, maar om na eentje terug te gaan verkopen. Je probeert op momenten in te stappen dat een munt laag staat en als die hoog staat te verkopen. Je neemt zo sneller en vaker je winsten. Deze winsten kan je vervolgens opnieuw investeren in een andere munt.

In de crypto masterclass leer je hierover veel meer. Je kan ook alvast de gratis cursus volgen om met crypto aan de slag te gaan.

Minen

Bij minen wordt vaak gedacht aan het zoeken naar bitcoins. Maar het is meer dan dat. Elke transactie moet door meerdere computers gecontroleerd worden. Daarvoor is heel veel rekenkracht van computers nodig.

Je kan jouw computer daarvoor gebruiken of speciale mijncomputers kopen. Als beloning dat jij mee voor rekenkracht zorgt, krijg jij een uitbetaling in crypto’s. Denk er wel aan dat je energierekening ook de hoogte in kan gaan. Dan is het wel handig als je zonnepanelen op je dak hebt liggen.

Beveiligingslekken opsporen

Blockchain moet heel erg veilig zijn want er gaat veel geld en belangrijke documenten in om. Om ervoor te zorgen dat lekken gevonden worden, worden vaak beloningen uitgekeerd aan mensen die een lek vinden.

Ook exchanges vinden veiligheid topprioriteit waarvoor ze gerust een bedrag willen geven als jij een fout in de beveiliging kan vinden. Uiteraard mag je dat lek niet eerst zelf misbruikt hebben.

Bij Kraken bijvoorbeeld krijg je voor minstens $500 in BTC uitbetaald. Bij BTC direct is het minimum $50 in BTC. Lijkt dit jouw interessant, zoek dan even op bug bounties.

Stalking

Bij stalking houd je je munten vast in een wallet. Zo kunnen deze de werking van het blockchainnetwerk ondersteunen. In ruil daarvoor krijg jij een vergoeding. Dat is een percentage van de munten die je in je bezit hebt. Je zou het kunnen zien als rente. 

Niet alle cryptocurrencies werken met stalking, dus als jij dat graag zou inzetten om extra geld te ontvangen, dan kan je best kijken naar munten waarbij stalking mogelijk is.

De uitbetaling gebeurd in de cryptovaluta die je bezit en niet in euro’s. Zo groeit het aantal crypto’s dat je hebt. Stijgen deze dan heb je ook stijging op je rendement.

Crypto staking - rendement verdienen

Bij Bitvavo is het heel simpel. Je kan stalking aan of uit zetten. Zet je dat aan dan krijg je automatisch elke maandag je rendement toegekend. Je zal merken dat het aantal cryptomunten verhoogd is. Heb je nog geen account bij Bitvavo, doe dat dan hier dan kan je de eerste week over de eerste €1000 crypto kopen zonder handelskoste te betalen.

Dit zijn de percentage die je per jaar krijgt, maar je krijgt ze wel wekelijks uitbetaald:

 • Bitcoin: 1,22%
 • Cardana: 5%
 • Dai: 6,10%
 • Ethereum: 1,93%
 • Icon: 10,5%
 • Litecoin: 0,79%
 • Neo: 1,19%
 • Ontology: 5,78%
 • Tether: 6,10%
 • Tezos: 5,5%
 • Tron: 3%
 • USD Coin: 6,10%
 • Vechain Thor: 1,8%, deze krijg je uitbetaald in VeThor Token
 • Waves: 5,5%

Affiliate

Je kan affiliate worden van crypto brokers. Als jij een account bij een bepaald broker hebt kan je je aanmelden als affiliate. Als via jou iemand anders zich aanmeld, dan krijg jij een percentage als deze persoon crypto koopt of verkoopt. Voor die persoon kost dat niks meer, dat gaat af van de handelskost (en dus de winst van dat platform). Meestal kan jij ook een mooi voordeel bieden.

Zo kan ik jou één week gratis handelen aanbieden over de eerste €1000 als je via mij aanmeld bij Bitvavo. Of ik kan je 5% krijgen (altijd) als je je via mijn link aanmeld bij Binance.

Als affiliate marketing nieuw voor je is, dan raad ik je mijn cursus Affiliate Vibes aan. Deze leert je door middel van video stap voor stap hoe je dit kan toepassen.

Op welke manieren verdien jij al geld met crypto of ben je dat van plan om te gaan doen? Laat het zeker weten in een reactie onderaan deze pagina.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?

Koop makkelijk 
en veilig crypto

Nu geen handelskosten over de eerste €1000 in de eerste week.

bitvavo