Ik wil groeien – platform van Ali B (review)

Ik wil groeien - Ali B // review van het platvorm voor persoonlijke ontwikkeling

Ik wil groeien is het online platform voor persoonlijke ontwikkeling van Ali B. Wil jij aan jezelf werken, groeien en krijg je inspiratie door Ali, dan kan dit platform wat voor je zijn. In deze review bekijken we wat dit inhoud en of dit iets voor je is of niet.

Wie is Ali B?

Ali B is bekent als rapper, cabaretier en programmamaker (Ali B op volle toeren). Bij The Voice of Holland zie je al dat hij goed kan coachen want al heel wat jaartjes helpt hij artiesten om The Voice te worden. Daarnaast is hij ook ondernemer, won heel wat prijzen en speelde ook mee in de film Patser.

Zijn jeugd begon niet zo lekker, hij gokte en blowde en ging ook nog eens wat drugs dealen om aan geld te komen. Toen hij van Amsterdam naar Almere verhuisde stopte hij hiermee en vond zijn weg in het rappen. Door het meedoen met talentenjachten werd hij bekend. 

Wil je al zijn stappen weten, dan kan je verder lezen op Wikipedia.

Je ziet het al, Ali B zijn succes is niet uit de lucht komen vallen. Hij is constant met zichzelf aan de slag gegaan. Persoonlijke ontwikkeling is heel belangrijk geweest in zijn proces naar waar hij nastaat. Hij leert constant bij.

Dat Ali B succesvol is hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Geen “goeroe” dus die zelf niks gepresteerd heeft. Maar een echte man met heel veel praktijkervaring die je je mee kan nemen in je ontwikkelingstocht.

Juist door zijn persoon denk ik dat het thema persoonlijke groei en mindset meer mensen kan bereiken. Niet alleen mensen die sowieso zichzelf al ontwikkelen.

Ik wil groeien

Als lid van Ik wil groeien heb je, naast toegang tot het community platform ook toegang tot een besloten Instagram-account. Op deze manier kan Ali nog meer de interactie aangaan en interactieve livesessies geven.

Ik wil groeien - Ali B platform - live instagram

Iedereen in de online community kan zijn steentje bijdragen. Je komt in een omgeving terecht met allemaal gelijkgestemden.

Door de live sessies met Ali en andere experts wordt je aangezet om actie te ondernemen.

Dat vind hij iets heel belangrijk. Ergens aan beginnen, ondernemend zijn en gaandeweg zie je wat je moet bijschaven en kan je zo steeds verbeteren. En fouten maken daarbij is helemaal okay, zolang je er maar van leert.

Beter in kleine stukjes leren én dat meteen toepassen, dan een hele brok leren maar er niks mee doen.

Het is niet alleen Ali B van wie je kan leren. Hij heeft namelijk een uitgebreid netwerk die hij betrekt om met jou hun ervaring te delen.

De weg naar succes toe is belangrijker dan het succes zelf. Je steeds verder ontwikkelen en groeien helpt je om je dromen te bereiken waarvan je in eerste instantie niet dacht dat het je zou lukken. De ervaring van Ali en zijn praktische tips die hij zelf toepast wil hij met Ik wil groeien doorgeven aan zijn community.

Hij wil mensen in zijn platform die er echt volledig voor willen gaan. Als jij van half werk houdt, dan is het niks voor jou. Hij heeft ook altijd hard gewerkt om zijn doelen te bereiken. Daarom hamert hij er ook op dat het geen snel-rijk-worden gedoe is, maar dat je echt met jezelf aan de slag moet willen gaan.

Als iets niet gelukt is en je steekt de schuld constant op anderen, dan is dit platform ook niks voor jou. Belangrijk is dat je de verantwoordelijkheid over je eigen leven wilt nemen.

Hij zegt wat hij denkt soms ook al eens wat harder en is heel concreet. Dit om jou uit je kot te lokken zodat je je grenzen kan verleggen en daardoor groeit.

Als jij er tegen kan dat de harde waarheid tegen je gezegd wordt zodat je daarvan kan leren en gerichter actie kan ondernemen, dan is dit lidmaatschap vast wat voor jou.

Ervaringen van deelnemers van Ik wil groeien.

Bij de live Q&A met Ali zelf worden mensen echt geholpen met hun vragen. Ali B windt er geen doekjes om en zal het rechtuit zeggen als je niet goed bezig bent of dat je bepaalde actie moet ondernemen. Enkel zo stap je uit je comfort zone.

Ook door deze extra investering voor een premium abonnement zijn deelnemers meer geneigd om stappen te zetten. Ze hebben er geld ingestopt, dus willen uiteraard dat het ook wat oplevert en bovendien willen ze Ali niet teleurstellen omdat hij de tijd neemt om met hen mee te denken.

Wat kost het om samen met Ali B te groeien?

Je kan kiezen tussen een gewoon en een premium abonnement.

Wat zit er in het abonnement?

 • Regelmatig live sessie met Ali en andere experts
 • Elke dag tips en inspiratie, levenslessen, oefeningen en hulp
 • Online open podium in the spotlight
 • Oefeningen en hulp om echt te doen
 • Toegang tot investeerders

Hiervoor betaal je momenteel als actieprijs €447 per jaar. Je kan ook in maandelijkse termijnen betalen, dan is het €39.

Ali is zeker dat het platform jou kan laten groeien. Hij garandeert dat als je een maand actief meedoet en je vind dat je niet genoeg geleerd hebt om een leven vol voldoening te krijgen, dan krijg je je geld terug. Hier zijn enkele voorwaarden aan verbonden zoals dat je eerst een gesprek met één van de coaches moet hebben.

Als je voor premium kiest dan krijg je uiteraard ook al het voorgaande, maar daarbij ook nog:

 • Exclusieve zoom sessies met Ali in kleine groepjes
 • Bonus materiaal
 • 1 op 1 intake call met Ali
 • Gratis toegang tot live meet-up met Ali
 • Toegang tot besloten groep met Ali
 • Toegang tot Q&A met Ali

Hiervoor betaal je momenteel als actieprijs €1397 per jaar. Je kan ook in maandelijkse termijnen betalen, dan is het €119 per maand of €357 per kwartaal.

Wil je dus veel persoonlijk contact met Ali B himself, dan kan je best opteren voor het premium lidmaatschap.

Ikwilgroeien bestaat nog niet zo lang, dus je kan bij de eerste zijn om samen met elkaar, en met Ali te groeien.

Ben jij al lid van het platform Ik wil groeien of wil je dat graag worden, laat dan zeker een reactie met jouw ervaring of waarom je wilt deelnemen achter.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?