Mindset cursussen

Mindset cursussen volgen

Aan je mindset werken is iets wat voor iedereen geschikt is. Zowel als je van een fixed naar een growth mindset wilt, maar zeker ook als je er eerder mee bezig was. Het is eigenlijk jezelf steeds een stapje verder ontwikkelen.

Je kan er in je eentje aan werken, er boeken over lezen of er een cursus over volgen.

Zelf kwam ik echt met mindset in aanraking toen ik begon met online ondernemen. Het was allemaal nieuw voor mij dus ik zocht opleidingen en inspiratie rond online ondernemen. Maar wat ik steeds hoorde was dat mindset zo belangrijk was. In de training die ik toen volgde zat ook een stuk mindset. Daarna las ik ook nog boeken zoals think en grow rich en ging in naar het seminar van Tony Robins.

Ondertussen zijn er ook online Nederlandstalige cursussen op de markt gekomen rond mindset. 

De juiste mindset

Deze cursus is ontwikkeld door Maarten Oostland. Maarten werkte vroeger bij Google en is succesvol internetondernemer. Hij geeft je praktische oefeningen zodat je snel stappen kan zetten.

De juiste mindset cursus

Meer dan 1,5 uur aan video.
Tijdelijke introductieprijs: €97

The Unstoppable mindset

The unstoppable mindset is een online cursus van team Unstoppable. Ik heb deze doorlopen en het is een hele kwalitatieve cursus. Je betaalt wel wat meer, maar de opnames en de inhoud zijn heel erg goed. Je gaat heel diep. Dit is alles behalve een oppervlakkige cursus. De invloed van Tony Robbins zie ik terug in deze cursus.

Unstoppable mindset cursus

Meer dan 20 uur aan video en extra bonussen.
Prijs: €997

Wil je ook lezen? Check dan deze mindset boeken.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?