[mollie-forms id="2109"]

Stay in Touch

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Elementor

Ben je aan het overwegen om een inkomstenbron toe te voegen d.m.v. affiliate marketing?
Goed idee, want het is een fantastische manier van leven!

Met het opbouwen van een blog en het toepassen van affiliate marketing ben je niet alleen vrij waar en wanneer je wilt werken, maar ook aan wat. Dankzij affiliate marketing kan jij doen wat je leuk vindt en daar een (extra) inkomen mee opbouwen.

Wat heb ik voor je?

Affiliate vibes - de cursus

Mindset

De basis van elke business is een sterke mindset. Daarom beginnen we hier ook mee zodat je er voor de lange termijn voor gaat.

Niches

Waarover ga jij een website maken, en wat voor type website? We bekijken verschillende manieren en onderdelen zodat jij een goede keuze kan maken.

website bouwen

Wil je een website laten maken of liever alle controle in eigen hand hebben? In dat laatste geval zie je stap-voor-stap hoe je je website online krijgt.

affiliate Netwerken

Er zijn heel wat affiliate netwerken. Welke er zoal zijn, hoe je je ervoor aanmeldt en hoe je er affiliate links kan aanmaken zie je in dit onderdeel.

Bezoekers krijgen

Een website hebben is leuk, maar nog veel leuker als deze ook veel bezoekers krijgt. In dit deel ontdek je hoe je bezoekers op jouw website krijgt.

basis

Eerst even de basis over affiliate marketing. Eens je de basis weet, weet je ook waar je mee aan de slag gaat, maar ook welke manieren er zijn, wat er mogelijk is en met welk budget.

Zoekwoordonderzoek

Wil je mensen op je website krijgen dan is een zoekwoordonderzoek belangrijk. Hoe je dat kan met zowel gratis als betaalde tools zie je in dit onderdeel.

beelden

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Hoe je beelden zoekt of maakt zodat je geen boete aan je broek hebt, hoe je deze vervolgens op de juiste formaten kan zetten en online krijgt leer in je in dit deel.

Content

Eén van de belangrijkste zaken van affiliate marketing is goede content. In dit deel zie je hoe je aan goede onderwerpen komt, hoe je een blogbericht opbouwt en online zet.

Extra's

Dit deel is nog in ontwikkeling en zal nog toegevoegd worden. Voor iedereen die de cursus gekocht heeft wordt dit toegevoegd. Deze extra's gaan over hoe je website uit te breiden, andere kanalen om affiliate marketing op toe te passen, etc...

Affiliate marketing cursus voor vrijheid

Heel veel mensen gaan tegen hun zin werken. Dat heb ik nooit begrepen en daarom wil ik laten zien dat het ook op een andere manier kan.

Hoi, ik ben Elke. Sinds 2012 ben ik gestart met online ondernemen. Ik heb allerlei manieren getest en ben er achter gekomen dat mijn hart het meest klopt voor affiliate marketing. Het geeft me de vrijheid om met onderwerpen bezig te zijn waar mijn interesses liggen. In de zomer kan ik buiten op het terras werken, ik hoef niet pusherig te verkopen, kan mensen inspireren en er toch mijn inkomen mee verdienen. Daar ben ik elke dag dankbaar voor.

Niet voor iedereen

Dit verdienmodel en dus ook deze cursus is niet voor iedereen geschikt. Check even of het iets voor jou is.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor wie is deze cursus NIET geschikt?

Wil je effectief aan de slag met jouw ‘authoriteitswebsite’,
dan is de Affilite Vibes exact wat je nodig hebt.

Met deze online cursus kan je thuis aan de slag en leer je stap-voor-stap
hoe je jouw toekomstige online business kan opbouwen .

Affiliate Vibes

+80 video's om je aankomende succesvolle affiliate business op te zetten

Geschikt voor beginners

Stap-voor-stap

de start van jouw succes

Beeld eens in wat dit voor jou kan betekenen!

Kies de bundel die bij jou past

Met de videocursus kan je zelfstandig aan de slag en doorlopen we alle stappen die je nodig hebt om een succesvolle affiliate website op te bouwen.

Heb je graag nog wat extra begeleiding, iemand die meedenkt over je niche en feedback geeft over je website? Dan kan je gaan voor de cursus met 6 maanden begeleiding.

Affiliate vibes

Affiliate Vibes cursus

Introductieprijs

€97 €27

Affiliate vibes
+ begeleiding

Affiliate Vibes cursus

Introductieprijs
Slechts 10 plekken beschikbaar.

€797 €597

Veelgestelde vragen

Na betaling krijg je een e-mail van ons ledenplatform, met je inlogcode. Zodra je inlogd kan je de cursus volgen. Mailtje gemist? Kijk dan even in de spambox. Geen mail ontvangen? Stuur een e-mail naar elke@onlinevibes.be

Ook al hoeft het niet per se, we raden je wel aan om een website te bouwen. Dit kan al voor minder dan €100 per jaar (domeinnaam en hosting). Wil je extra plugins of tools gebruiken, dan komen daar extra kosten bij, maar dat is niet noodzakelijk om van start te gaan. Schrijf je je teksten zelf dan kost het je niks, laat je (alle of een deel) van de teksten schrijven, dan betaal je uiteraard een bedrag aan je tekstschrijver.

Nee, affiliate marketing is een traag proces, maar hierdoor kan je een stevige basis opbouwen die je jaar na jaar kan laten groeien en die op den duur voor passieve inkomsten zullen zorgen.

In de cursus bekijken we stap-voor-stap wat je moet doen. Het is dus zeker geschikt voor beginners en mensen die zich niet zo technisch aangelegd zijn.

Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem! Stuur gerust een e-mail naar elke@onlinevibes.be en ik beantwoord ze graag voor je.