Tornado Masterclass – review

Tornado masterclass review

IMU bestond 10 jaar op 14/09 om 20u. Ter ere daarvan lanceerden ze hun nieuwe cursus: Tornado Masterclass. Andere guru’s zouden voor een soortelijke cursus al snel 1000 à 2000 euro vragen. Maar niet bij team IMU.

De cursus licht het online marketing tornado model dat Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren ontwikkeld hebben toe.

Het gaat zelfs een stapjes verder dan het boek De Online Marketing Tornado. Er staan meer voorbeelden in en de materie wordt nog meer in de diepte uitgelegd. Bovendien zijn er nog 5 extra modules aan toegevoegd: Marketingstrategie, Content Marketing, E-mail Marketing, Sales en Advertising.

Zoals ik van de jongens van IMU gewoon ben, wist ik zeker dat dit top materiaal is. Dus heb ook niet getwijfeld en het zelf natuurlijk onmiddellijk aangeschaft.

De cursus is onderverdeeld in 11 modules.

 • Strategie
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Content marketing
 • Conversie optimalisatie
 • Betaalprocessen
 • E-mail marketing
 • Adverteren
 • Sales
 • Affiliate marketing
 • Memberships
 • Community building
Tornado masterclass review

En elke module heeft 3 tot 8 lessen. In totaal zijn het 58 lessen. Het hele proces dus van online marketing. Een belangrijke tip die ze meegeven is om niet alleen maar de informatie te consumeren, maar ook onmiddellijk te implementeren. Weten zonder actie, geeft natuurlijk geen resultaat.

Wat ik heel handig vind aan deze masterclass is dat er zowel video, tekst als audio is. Iedereen leert toch op een andere manier, dus door het lesmateriaal op verschillende manieren aan te bieden kan het bij meer mensen resultaat hebben.

De trainingen worden door zowel Tonny Loorbach als Martijn van Tongeren gegeven. De twee eigenaars van IMU. Zij hebben heel veel ervaring in dingen duidelijk uitleggen. Ze hebben meerdere online trainingen gemaakt, spreken heel vaak op (eigen) seminars en geven regelmatig webinars. Verder helpen ze ook ondernemers met hun online marketing via IMU Premium.

Het gedeelte over adverteren wordt uitgelegd door Youri Meuleman. Een zakenpartner en vriend van IMU. Ik heb ooit ook eens bij Youri samen gezeten om mijn facebook advertenties te bekijken en hij weet er echt heel veel van. Een ander bedrijf van Youri is Mailblue, waarover je meer kan lezen in mijn Activecampaign review.

Het stuk over affiliate marketing gaat over als je een eigen product hebt en je wilt met affiliates gaan werken. Dus niet hoe je zelf affiliate kan zijn. Ben je daar meer in geïnteresseerd dan is de cursus Affiliate marketing revolutie geschikt voor je.

Zodra ik de cursus volledig doornomen heb, vertel ik je er nog veel meer over.

Wat kost de Tornado Masterclass?

Je hebt de keuze: je kan de Tornado Masterclass als los product bestellen. Dan betaal je €350, excl. btw. Je behoudt dan blijvend toegang tot deze cursus.

Een tweede optie is IMU Premium lid te worden. Je betaalt dan €75, excl. btw per maand. En zolang je lid blijft, kan je de Tornado Masterclass blijven bekijken. Daarnaast heb je nog andere voordelen. Je krijgt ook toegang tot de andere cursussen van IMU, de opnames van de IMU events, opnames van de IMU Masterclassess, toegang tot de community en het premium coaching traject waarbij je kan deelnemen aan Q&A webinars met Tonny en Martijn en opdrachten waarmee je aan de slag kan om je business te verbeteren.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?