Bedankt!

Je aanmelding is goed gelukt en het ebook komt binnen een paar minuutjes via je mailbox binnen.

Wacht nog even, ik heb nog iets voor je..

Hoe zou je het vinden om meteen met één van de stappen naar meer vrijheid te beginnen: een (extra) PASSIEF inkomen? Geld verdienen via je eigen website d.m.v. affiliate marketing is mijn favoriete methode om vrijheid te krijgen. Klinkt je dat goed, lees dan zeker even verder …

Zet vandaag je eerste stap naar een vrijer leven ...

Hou jij nog wat over?

Het leven wordt alsmaar duurder en steeds meer mensen krijgen de eindjes niet meer aan elkaar geknoopt. 

Eens de rekeningen betaald zijn schiet er niets meer over voor hobby’s, een uitstapje of dat kleine beetje extra luxe… 

Nog voor het einde van de maand is de pot leeg…

Dit mag jou toch ook niet overkomen?!

Met affiliate marketing kan je een extra inkomen genereren naast jouw huidige inkomen. En op lange termijn kan je zelfs meer gaan verdienen dan met je huidige job en deze vaarwel zeggen. 

Waarom zou je dat niet willen?

Zeg eens eerlijk; hoeveel vrije tijd heb jij écht?

Hoeveel vrije tijd heb jij eigenlijk echt? En hoeveel tijd kan jij daadwerkelijk besteden aan de dingen die je leuk vindt? Is die tijd voldoende of mag het toch wat meer zijn? 

Wil jij het anders en beter?

Of wil jij een jaar werken voor MAAR 3 weken vakantie?

Veel mensen werken een jaar lang tegen hun zin om éénmaal per jaar 3 weken op vakantie te kunnen gaan. En deze cyclus blijft zich herhalen tot ze na 40 gewerkte jaren op pensioen kunnen.

Goed Gek!

Maar misschien herken jij jezelf daar wel in?

En zit jij, onbewust, ook al jaren opgesloten in zo’n cyclus?

En kijk jij nu alweer uit naar de 3 weken vrije tijd die je van jouw werkgever krijgt?

Dankzij affiliate marketing kan jij daar verandering in brengen en kan jij vandaag al de eerste stappen zetten om uit dat vaste stramien te kunnen ontsnappen.

En ik help je daar graag mee op weg…

Affiliate marketing cursus voor vrijheid

Heel veel mensen gaan tegen hun zin werken. Dat heb ik nooit begrepen en daarom wil ik laten zien dat het ook op een andere manier kan.

Hoi, ik ben Elke. Sinds 2012 ben ik gestart met online ondernemen. Ik heb allerlei manieren getest en ben er achter gekomen dat mijn hart het meest klopt voor affiliate marketing. Het geeft me de vrijheid om met onderwerpen bezig te zijn waar mijn interesses liggen. In de zomer kan ik buiten op het terras werken, ik hoef niet pusherig te verkopen, kan mensen inspireren en er toch mijn inkomen mee verdienen. Daar ben ik elke dag dankbaar voor.

Wat heb ik voor je?

Affiliate vibes - de cursus

In deze cursus leer je alles over affiliate marketing en het opzetten van een website waarmee je op termijn een passief inkomen kan genereren.

Geen duffe theorie maar pure praktijk van het prille begin tot de meest geavanceerde technieken om jouw business echt op de rails te krijgen!

Dankzij de meer dan 80 video’s leer jij een website bouwen en een affiliate business op te bouwen. En je hebt er zelfs helemaal geen voorkennis voor nodig!

In de cursus doorloop je de onderstaande 10 stappen.

Mindset

De basis van elke business is een sterke mindset. Daarom beginnen we hier ook mee zodat je er voor de lange termijn voor gaat.

Niches

Waarover ga jij een website maken, en wat voor type website? We bekijken verschillende manieren en onderdelen zodat jij een goede keuze kan maken.

website bouwen

Wil je een website laten maken of liever alle controle in eigen hand hebben? In dat laatste geval zie je stap-voor-stap hoe je je website online krijgt.

affiliate Netwerken

Er zijn heel wat affiliate netwerken. Welke er zoal zijn, hoe je je ervoor aanmeldt en hoe je er affiliate links kan aanmaken zie je in dit onderdeel.

Bezoekers krijgen

Een website hebben is leuk, maar nog veel leuker als deze ook veel bezoekers krijgt. In dit deel ontdek je hoe je bezoekers op jouw website krijgt.

basis

Eerst even de basis over affiliate marketing. Eens je de basis weet, weet je ook waar je mee aan de slag gaat, maar ook welke manieren er zijn, wat er mogelijk is en met welk budget.

Zoekwoordonderzoek

Wil je mensen op je website krijgen dan is een zoekwoordonderzoek belangrijk. Hoe je dat kan met zowel gratis als betaalde tools zie je in dit onderdeel.

beelden

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Hoe je beelden zoekt of maakt zodat je geen boete aan je broek hebt, hoe je deze vervolgens op de juiste formaten kan zetten en online krijgt leer in je in dit deel.

Content

Eén van de belangrijkste zaken van affiliate marketing is goede content. In dit deel zie je hoe je aan goede onderwerpen komt, hoe je een blogbericht opbouwt en online zet.

Extra's

Dit deel is nog in ontwikkeling en zal nog toegevoegd worden. Voor iedereen die de cursus gekocht heeft wordt dit toegevoegd. Deze extra's gaan over hoe je website uit te breiden, andere kanalen om affiliate marketing op toe te passen, etc...

Niet voor iedereen

Dit verdienmodel en dus ook deze cursus is niet voor iedereen geschikt. Check even of het iets voor jou is.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor wie is deze cursus NIET geschikt?

Wil je effectief aan de slag met jouw ‘authoriteitswebsite’,
dan is de Affilite Vibes exact wat je nodig hebt.

Met deze online cursus kan je thuis aan de slag en leer je stap-voor-stap
hoe je jouw toekomstige online business kan opbouwen .

Affiliate Vibes

+80 video's om je aankomende succesvolle affiliate business op te zetten

Geschikt voor beginners

Stap-voor-stap

de start van jouw succes

Beeld eens in wat dit voor jou kan betekenen!

Kies de bundel die bij jou past

Met de videocursus kan je zelfstandig aan de slag en doorlopen we alle stappen die je nodig hebt om een succesvolle affiliate website op te bouwen.

Heb je graag nog wat extra begeleiding, iemand die meedenkt over je niche en feedback geeft over je website? Dan kan je gaan voor het PLUS of VIP pakket.

Deze ACTIE is speciaal voor je
omdat je mijn ebook hebt gedownload.

Uren
Minuten
Seconden

Affiliate vibes

Affiliate Vibes cursus

€97 €47

Affiliate vibes
Plus

Affiliate Vibes cursus

€797 €697

Affiliate vibes
VIP

Affiliate Vibes cursus

Nog maar 7 plekken beschikbaar.

€3497 €3232

mooie Resultaten

In de maand augustus hebben we een product gepromoot waarbij de adverteerder 118 van de 349 verkopen via ons gerealiseerd had. 

Affiliate commissies

Zowel in december 2021 als in maart 2022 behaalde ik de top 10 als beste affiliate bij één van onze partners en kreeg ik nadien een leuk cadeautje toegestuurd.

Testimonials

Hoi, ik ben Geert, zowel de vriend als zakelijke partner van Elke. Eind 2019 maakte ik via Elke kennis met affiliate marketing en hebben we samen mijn eerste affiliate website opgezet.

Na een 5-tal maanden kwam de eerste commissie binnen en dat voelde geweldig, want eerlijk gezegd was ik in eerste instantie ook een beetje sceptisch. 

Maar omdat Elke me geleerd had dat je affiliate marketing op de lange termijn moet bekijken bleef ik volharden en vol moed content op de website plaatsen.

In oktober van het eerste jaar kreeg de website een mooie boost en begonnen de commissies frequenter binnen te komen. Die tendens zette zich voort en niet veel later kwamen de commissies dagelijks binnen en steeds vaker waren er dat ook meerdere per dag…

Ondertussen heb ik meerdere succesvolle affiliate websites en heb ik eind 2021 mijn job als fabrieksarbeider opgezegd. Dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van Elke en de kennis en kneepjes van het vak die ze mij heeft geleerd. 

Al die kennis, info, tips en tricks die ik rechtstreeks van haar heb gekregen vind je ook terug in de Affiliate Vibes cursus.

Met de cursus kan je dus, net als mij, succesvol worden met affiliate marketing, een (extra) inkomen genereren of zelfs je job opzeggen en fulltime aan de slag gaan als affiliate marketeer.

Zo zie je maar hoe je leven een onverwachte wending kan krijgen. Eind 2019 was ik een absolute leek zonder enige kennis van affiliate marketing, websites opzetten of online geld verdienen. 

Ik had een vaste job die best goed verdiende, met onmogelijke uren en een beleid waar ik me niet langer in kon vinden. Met als gevolg dat ik steeds met meer tegenzin ging werken.

Affiliate marketing heeft mij uit dit vaste, opgelegde stramien (dat van je verwacht wordt) gehaald. 

Ik werk nu waar, wanneer en hoeveel IK wil. Ik neem vrij wanneer IK dat wil en ik kan meer tijd besteden aan mijn hobby’s en Elke en ik kunnen vaker leuke dingen doen omdat we allebei VRIJ zijn en niet afhankelijk zijn van een baas en vaste werkuren!

Is het buiten mooi weer dan neem ik pauze en ga ik even sporten of een wandeling maken… 

Die vrijheid is onbetaalbaar en heeft mijn leven in positieve zin veranderd.

Affiliate Vibes en de hulp van Elke heeft mijn leven helemaal overhoop gegooid, maar wel in de allerbeste zin van het woord! 

Ook al werken we nu samen, ik zal nooit vergeten hoe zij, haar kennis en deze cursus mijn leven heeft veranderd! 

Evolutie affiliate inkomsten Geert

Grafiek commissies Geert

Veelgestelde vragen

Na betaling krijg je een e-mail van ons ledenplatform, met je inlogcode. Zodra je inlogd kan je de cursus volgen. Mailtje gemist? Kijk dan even in de spambox. Geen mail ontvangen? Stuur een e-mail naar elke@onlinevibes.be

Ook al hoeft het niet per se, we raden je wel aan om een website te bouwen. Dit kan al voor minder dan €100 per jaar (domeinnaam en hosting). Wil je extra plugins of tools gebruiken, dan komen daar extra kosten bij, maar dat is niet noodzakelijk om van start te gaan. Schrijf je je teksten zelf dan kost het je niks, laat je (alle of een deel) van de teksten schrijven, dan betaal je uiteraard een bedrag aan je tekstschrijver.

Nee, affiliate marketing is een traag proces, maar hierdoor kan je een stevige basis opbouwen die je jaar na jaar kan laten groeien en die op den duur voor passieve inkomsten zullen zorgen.

In de cursus bekijken we stap-voor-stap wat je moet doen. Het is dus zeker geschikt voor beginners en mensen die zich niet zo technisch aangelegd zijn.

Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem! Stuur gerust een e-mail naar elke@onlinevibes.be en ik beantwoord ze graag voor je.