Haal meer uit
je website

Video review van jouw site

Meer bezoekers

Of je website nu net online is of best al wat bezoekers krijgt, je wilt er altijd meer. Want meer bezoekers is een grotere kans op meer klanten en verkopen.

hogere conversies

Veel bezoekers hebben is leuk, maar als deze niet converteren, zal je bedrijf niet rendabel zijn of kunnen groeien. Conversies kunnen bestaan uit inschrijvingen op je mailinglijst, verkopen, aanvragen van offertes.

Hoger in google

Wil jij een plekje op de eerste pagina? Lukt het je niet om daar te geraken? Ik geef je tips mee wat je kan aanpassen en kan toevoegen zodat ook jouw site een mooi plekje van Google krijgt.

Betere gebruikerservaring

Als bezoekers hun weg niet vinden in je website of sommige dingen onlogisch werken, zullen deze bezoekers gauw hun biezen pakken. Zelf zie je zulke dingen vaak niet, maar met mijn frisse blik haal ik ze er uit.

Persoonlijke website review

Ik bekijk jouw website en maak hiervan een opname. In deze video geef ik je tips mee hoe je je website kan verbeteren om er meer uit te halen. Als je aan de slag gaat met deze tips zal je website hoger in Google komen te staan, zal die gebruiksvriendelijker worden en zal je er meer conversies uit halen.

€247

excl. btw