Winning team van Marvin Leenders (review) – waarom ik ingestapt ben

Winning Team crypto - Marvin Leenders Review

In deze review deel ik mijn ervaring met Winning Team van Marvin Leenders en vertel ik je waarom ik ben ingestapt in dit crypto programma.

In oktober vorig jaar werd ik op de hoogte gebracht van Marvin Leenders door Tibor. Tibor is een succesvol man en als hij iemand aandraagt staat hij 100% achter deze persoon. Ik wilde toen meteen de Crypto Bootcamp van Marvin volgen, maar helaas kon ik toen vanuit België nog niet inschrijven omdat er enkel iDeal als betaaloptie was.

Ik ben Marvin wel gaan volgen op Instagram en toen hij een paar weken geleden de Crypto bootcamp aankondigde ging ik nog eens kijken en nu stond Bancontact er gelukkig ook bij. Dus ik schreef me in.

Wie is Marvin Leenders?

Voor ik verder in ga op de Cypto bootcamp en het Winning team is het misschien ook wel handig om te weten wie Marvin Leenders is. Marvin en zijn vrouw verkochten in 2017 hun appartement in Breda om all-in in crypto te gaan. Bovendien begonnen ze al hun winsten van hun bedrijf ook in crypto te steken omdat ze er volle vertrouwen in hadden. Ze deden niet zomaar wat maar hadden een strategie hiervoor die ze nu nog steeds volgen.

Marvin Leenders en zijn vrouw leven van crypto

Ondertussen heeft crypto hun financieel vrij gemaakt, wonen ze in Ibiza en werken nu omdat ze dat graag doen en iets willen bijdragen aan de wereld. Marvin zorgde er ook voor dat hij zijn vader op pensioen kon sturen wat uiteraard ook een goed gevoel geeft.

Ik volg Marvin ondertussen zo’n drie kwart jaar op Instagram en wat ik daarvan leerde is dat hij een sterke ochtendroutine heel belangrijk vindt. Hij start de dag steeds met grounding (blote voeten in het gras), powerbreathing, workouts, een duik in het zwembad, een koude douche, een gezond drankje en het checken van crypto. De waarde van deze ochtendroutine wil hij ook overbrengen aan het Winning team, maar daarover later meer.

Crypto bootcamp review

De Crypto bootcamp was al een uitdaging voor mij aangezien deze om 9 uur ’s ochtends startte. Ik was wel gemotiveerd om deel te neen, dus ik zorgde er voor dat ik op tijd wakker was en klaar zat met aantekeningen voor het webinar. 

Eerst deelde Marvin zijn strategie en deze vond ik heel interessant. Mijn eigen strategie is altijd (al sinds ik aandelen koop, ca. 2008) houden ongeacht wat er gebeurt. Dat is lekker makkelijk en op slechte momenten (crypto of aandelen crashen) dan kijk ik gewoon een tijd niet meer om de emoties niet mee te laten spelen.

Andere mensen houden van daytraden of swingtraden. De meesten pakken hier geen (grote) winsten mee en je moet het de hele tijd in de gate houden. Voor wie dat goed werkt is dat prima, maar dat is niks voor mij

Wat ik zo goed vond aan de strategie die Marvin deelde tijdens de Crypto Bootcamp was dat het een combinatie van de twee was. Een hele eenvoudige strategie die kijkt naar de lange termijn, maar daarbij toch ook op tijd winsten nemen zodat je geld klaar hebt staan als alles terug gecrasht is. In de Bootcamp deelde Marvin ook een altcoin waar hij veel van verwacht.

Yes, ik wil ook de altcoin weten waar Marvin in gelooft >>

Daarna kwam Gert van Lagen uitgebreid een technische analyse doen om een inzicht te geven welk patroon er zich aan het afspelen is en hoe je hierop kan inspelen.

Ten slotte ging Marvin nog verder in op zijn strategie en de vragen die je live tijdens deze crypto bootcamp kon stellen.

Aan het begin gaf Marvin aan dat er op het einde ook nog een aanbod zou komen en dat had ik ook verwacht bij een webinar waarbij het ticket zo goedkoop was. Ik had me voorgenomen om enkel deze bootcamp te volgen, maar dat draaide anders uit. Meestal beslis ik op voorhand of ik een aanbod ga overwegen ofwel niet en gewoon zelf aan de slag ga met de waarde.

Winning team review

Waarde was er genoeg gegeven tijdens het webinar van de Crypto Bootcamp maar toch besloot ik een stap verder te gaan en in te stappen in het Winning Team. Dit had twee redenen: het aanbod was goedkoper dan ik verwacht had én de strategie sprak mij heel erg aan. De eenvoud en lange termijnvisie maar toch op tijd ook winsten pakken. 

Makkelijk gemaakt

Dat laatste deed ik voorheen nooit omdat ik een hodler ben en geen zin heb om alles constant te moeten volgen. Doordat met de Winning team je wel op de hoogte gebracht wordt van belangrijke wijzigingen, doordat de technische analyse voor je gedaan wordt, wordt het je gemakkelijk gemaakt. En ik kan nog steeds eigen keuzes maken, maar kan wel de strategie volgen.

Wekelijks (of minder vaak of vaker afhankelijk van de markt) maakt Marvin een video met een crypto check zodat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de markt. Je krijgt ook toegang tot het portfolio van Marvin zodat je eventueel zelf ook deze altcoins, waarvan hij verwacht dat ze het goed gaan doen, kan aanschaffen. 

Zelf hebben wij nu twee van de cryptocurrencies aangekocht en deze week gaan wij nog actie ondernemen om er nog twee bij te kopen.

In het topic “Marvin” houdt hij je op de hoogte van belangrijke zaken met betrekking tot het Winning Team en deelt hij ook de link naar de zoom om deel te nemen aan het teamevent. In de topics “vermogen” en “vitaliteit” kan je zelf ook dingen plaatsen en contact hebben met de andere deelnemers. 

Discord

Na het inschrijven voor het Winning Team kreeg ik de mogelijkheid om me aan te melden voor de speciale Discord groep. In deze groep vind je de crypto basics. Dit bevat een video waarin je de strategie nog eens kan doornemen, maar ook video’s over hoe je kan kopen, koop- en verkooporders kan plaatsen en crypto kan doorsturen van de ene naar de andere exchange voor wie dit nog nieuw is.

Marvin Leenders Winning Team Discord

Leden kunnen ook onderlink contact met elkaar hebben en je vindt er het portfolio van Marvin en updates.

De dag winnend starten

Ik zei al dat Marvin Leenders op zijn instagram deelt hoe hij de dag winnend start. Door dit dagelijks te doen ga je hier op de lange termijn ook beter worden zowel lichamelijk als geestelijk. Dit vind hij belangrijk omdat je zo productiever kan werken, maar ook zodat je sterke dalingen of sterke stijgingen van crypto kan dragen. Kan je dit niet aan dan zal je uit emotie gaan handelen zoals de meeste mensen, en dat zorgt er vaak voor dat je geld verliest. Het winning team speelt niet om niet te verliezen maar om te winnen.

Door de ochtend al te winnen sta je al sterk klaar voor de dag. In de Winning team zitten dus ook recepten en workouts waar je mee aan de slag kan. De receptenrubriek is nog in opstartfase, maar zal voor de toekomst nog uitgebreid worden. Voor de eerste maanden van dit jaar staan er wel per maand steeds 3 mobiliteitsoefeningen en 3 workouts klaar. Deze video’s kan je steeds terug bekijken.

Winning team ademen en sporten
Tijdens het teamevent aan de slag met ademhaling en beweging

Verbeterd voor en door de leden

Alle leden van het Winning Team kunnen feedback doorgeven. Ik zie dat er al veel aanpassingen zijn doorgevoerd van vragen en suggesties die de leden eerder al gegeven hadden. Zo is de inhoud steeds in ontwikkeling en zal het steeds verbeterd worden.

Maandelijks teamevent

Het lidmaatschap draait eigenlijk rond dit maandelijkse event. Online via Zoom komen de leden van het Winning Team samen. Dit is een uitgebreide voormiddag (8-12u) en ik heb een eerste keer kunnen deelnemen in juli. Dit was meteen voor mij een start om mijn rooutine aan te passen en wat vroeger op te staan.

Het teamevent van juli startte met samen krachtig ademen. Daarna nam Volcmar het over en gaf hij een intensieve workout die meteen ook de workout van deze maand werd waar je achteraf dagelijks zelf mee aan de slag kon. Zelf had ik mijn camera nog niet opgezet, maar bij wie dat wel deed gaf Volcmar ook feedback.

Marvin Leenders tijdens het teamevent over de crypto strategie

Na een uur bezig geweest te zijn om de dag winnend te starten, ging Marvin aan de slag om ons up te daten over de strategie. Deze blijft uiteraard hetzelfde maar er was een wijziging van een altcoin die je eventueel kon doorvoeren. In dit uur werden ook vragen beantwoord waar de leden mee zaten. Voor wie er niet live bij kan zijn kan dit achteraf ook terug bekijken. De vragen kan je ook in de discord stellen en deze worden mee beantwoord tijdens het live teamevent.

Daarna ging Gert van Lagen verder met een technische analyse. Dit gedeelte had ik zelf even overgeslagen omdat ik nog bij mijn ouders ging passeren om een cadeau te brengen. Maar dat kon ik achteraf in de opname nog herbekijken. Gert is het meest bekend van Twitter waar hij regelmatig dingen rond crypto deelt en heeft daar 64K volgers. Hij is ondertussen een deel van het team van Marvin geworden.


Tijdens het laatste uur van de maandelijkse teammeetings komt er steeds een spreker. Dat kan gaan over vermogensopbouw, vitaliteit of vrijheid. Alles om je persoonlijk nog meer te ontwikkelen. Deze keer mocht Frank Boon zijn wijsheid delen over het feit dat cryptomiljonairs zonder zingeving zich vaak heel slecht voelen. Dus dat dat stuk zeker niet mag ontbreken. 

Hij deelde ook een 4 stappen plan om er achter te komen wat je daadwerkelijk wil doen en bijdragen zodat je gelukkig kan zijn in wat je doet. Ook al weet ik dat best al wel, toch vond ik zijn visie hierop heel interessant om zo steeds een stukje dichter bij de kern te komen en jezelf hierin te laten groeien.

Heel boeiende vier uren, dus ik ga er zeker weer live bij zijn in augustus. 

Mijn ervaring met het Winning team

Zelf ben ik nog maar pas bezig met het Winning Team van Marvin Leenders dus ik zal in de toekomst deze review zeker nog aanpassen. Ik volgde eerder al de Crypto Masterclass waarin ik veel geleerd heb. Maar ik vond het leuk om nu live en actief een plan van aanpak te hebben met het Winning team.

Na het volgen van het teamevent wilde ik meteen goed doorpakken en ben ik aan de slag gegaan met de workout aan het begin van de dag. Ik heb mijn vriend kunnen overtuigen om ook mee te doen dus nu staan we iets vroeger op om eerst de oefeningen te doen gevolgd door een kleine aanzet met koud douche. Marvin drinkt dan altijd matcha, maar wij nemen dan een green juice. Wij gebruiken deze >>

Ook hebben we twee altcoins aangekocht en zijn nu bezig om er nog twee aan te schaffen. Het geeft rust om niet alles zelf uit te zoeken en toch te weten dat je mooie momenten kan meepakken.

Wil je dat zelf ook, check dan even de pagina over het Winning Team van Marvin Leenders.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?