Cadeaus voor ondernemers

Cadeaus voor ondernemers

Als iemand jarig is of je voor de feestdagen een cadeautje zoekt, dan ga je meestal eens nadenken wat die persoon allemaal doet qua hobby’s of werk. Zo kan je een cadeau geven wat deze persoon echt leuk zou kunnen vinden.

Cadeautips voor ondernemers

Boeken

De meeste ondernemers die ik ken lezen regelmatig boeken. Soms over hun vakgebied maar vaak ook over mindset. Als ondernemer moet je namelijk blijven doorgaan tot het een succes wordt. Ook biografieën van bedrijfsleiders of het verhaal van een bedrijf zijn vaak inspirerend.

Enkele interessante boeken

Cursus

Vaak willen ondernemers zich steeds ontwikkelen en dingen bijleren. Misschien heeft deze persoon al wel eens laten vallen een bepaalde cursus te willen volgen. Het hoeft dus niet altijd een materieel cadeau te zijn. Een online cursus kan ook een heel leuk idee zijn. Vind hier een geschikte online cursus >>

Sommige dingen staan een ondernemer in de weg om te kunnen groeien, zoals angsten, stress, niet goed weten wat ie wilt, niet goed slapen, … Met zelfhypnose kan je deze bezwaren makkelijk tackelen. Het is iets wat je levenslang kan gebruiken. Niet alleen in je werk, maar ook in je relaties, gezondheid,…

Notitieboek

Een ondernemer heeft vaak constant ideeën. Daarom kan het voor hem handig zijn om zijn gedachtes in een notititieboek te schrijven. Zo gaan de ideeën niet verloren.

Beweging

Een ondernemer die voornamelijk achter zijn computer zit heeft beweging nodig. Constant stilzitten is slecht voor het lichaam, dus wat sportequipment is altijd handig. 

  • Gewichten
  • Optrekstang voor aan de deur
  • Springtouw 
  • Weerstandsbanden
  • Fitness- of yogamat

Stoelfiets

Het ziet er uit als een minihometrainer. De bedalen schuif je onder je stoel zodat je kan fietsen en verder werken tegelijkertijd.

Ergonomisch zitten

De ondernemer die de hele dag slecht op zijn stoel zit zal last krijgen van rug of schouders. Daarom kan aangepaste manier van zitten heel wat verlichting geven.

Kniestoel

Met een kniestoel krijg je een betere houden wat minder druk op je rug geeft.

kniestoel

Zitbal

zitbal

Robotstofzuiger

Ik ken mezelf. Ik heb het huis graag netjes, maar ik wil ook gewoon doorwerken. Dilemma. Of niet? De robotstofzuiger zorgt er voor dat het proper is terwijl de ondernemer kan doorwerken.

Sommige toestellen kunnen niet alleen stofzuigen maar ook dweilen. Zoals deze.

robotstofzuiger die ook kan dweilen

Cadeau voor een startend ondernemer

Het kan ook zijn dat de persoon net start als ondernemer. Dat je een cadeautje wilt schenken om hem of haar geluk te wensen met de nieuwe uitdaging.

Je kan dan een kaartje, bosje bloemen of plant sturen. Dat is altijd leuk om het kantoor op te vrolijken. 

Plantje als cadeau sturen

Online een plantje kiezen en versturen? Dat gaat tegenwoordig allemaal.

Taart opsturen

Woont de ondernemer in Nederland, dan kan je een taart opsturen via gefelicitaart.

Koffiemok met leuke tekst

koffiemok cadeau

Hopelijk heb je wat inspiratie om een cadeau te geven. Heb je zelf nog leuke tips, laat dan zeker een reactie achter onderaan deze pagina.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?