1 gram gratis goud bij GoldRepublic (tijdelijke actie!)

1 gram gratis goud: GoldRepublic x Onlinevibes

Gratis goud, het klikt misschien te mooi om waar te zijn. Meestal is dat dan ook het geval, gelukkig is het deze keer anders. Het is een promo manier zodat nieuwe klanten kennis kunnen maken. Net zoals de gratis staaltjes van een nieuw product, die je in de supermarkt krijgt .

Claim jouw gratis goud >>

Gratis goud: onlinevibes x GoldRepublic

Zelf investeren wij sinds 2022 bij GoldRepublic om onze portfolio wat meer te spreiden. Recent ben ik een partnerschap aangegaan met GoldRepublic waardoor ik nu deze leuke actie ook mee kan promoten en jij kan genieten van een gratis gram goud.

Hoe werkt het?

Jouw gratis goud claimen is heel makkelijk.

  • Je gaat daarvoor naar mijn speciale partnerpagina waar je onlinevibes x GoldRepublic ziet staat. Zie je dat, dan zit je goed.
  • Via één van de knoppen op die pagina kan je een account aanmaken bij GoldRepublic. Hiervoor kan je kiezen tussen een privé, gezamenlijke of zakelijke account. Je geeft alle wettelijke gegevens door zoals een kopie van je identiteitskaart en alle gevraagde info. Verder vragen ze je om een paar cent over te schrijven naar de rekening van GoldRepublic. Dit om jouw rekening te koppelen. Enkel vanuit dat rekeningnummer zal er geld op en van je GoldRepublic account kunnen gaan, als veiligheid.
  • Vervolgens zet je geld op het platform en investeer je voor minstens €100 in goud, zilver of platina. Meer mag natuurlijk ook, maar €100 is voldoende om recht te hebben op je gratis gram goud.
  • Binnen de 30 dagen zal de gram goud verschijnen in jouw account.

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig voor nieuwe klanten van GoldRepublic. Ben je al klant dan kom je jammer genoeg niet in aanmerking.
  • Je investeert voor minimaal €100 in edelmetalen.
  • Je gaat via mijn persoonlijke affiliate link via de knoppen op deze pagina of in de beschrijving bij mijn video.

Tijdelijk actie!

Let wel op: deze actie is nog maar geldig t.e.m. 6 september 2023. Wil je dus nog van je gratis gram goud genieten, wacht niet te lang.

Maak hier je account aan >>

Dit is mijn speciale pagina. Klik je op de knop en je ziet deze pagina dan weet je dat je goed zit.

Video uitleg hoe je de gratis gram goud kan ontvangen

Claim jouw gratis goud >>

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?