Money mastery review (AllesOverCrypto) – Word een crypto expert in 2023

Money mastery review - allesovercrypto

In deze review over Money Mastery deel ik mijn ervaring met deze crypto opleiding van AllesOverCrypto.

Of volg hier de gratis Bitcoin training >>

Wat is Money mastery?

Money Mastery is een online opleiding ontwikkeld door AllesOverCrypto die is ontworpen om mensen te leren hoe ze hun financiële toekomst kunnen verbeteren door middel van cryptocurrency. De cursus is gericht op zowel beginners als ervaren gebruikers en biedt een uitgebreide uitleg over hoe cryptocurrency werkt en hoe je het kunt gebruiken om geld te verdienen.

De cursus is opgedeeld in verschillende modules die elk een specifiek aspect van cryptocurrency behandelen, zoals het begrijpen van de blockchain-technologie, het kiezen van de juiste cryptocurrency om in te investeren en het beheren van je portfolio. 

Een beetje verderop ligt ik toe uit welke delen Money Mastery bestaat en wat mijn ervaring ermee is.

Het is een praktische cursus die stap voor stap door alle stappen gaat die je moet nemen om succesvol te worden in de wereld van cryptocurrency. Na het volgen hiervan kan je jezelf een crypto expert noemen.

De opleiding is ontworpen door de oprichters van AllesOverCrypto, Patrick en Derek Westra, die beiden zeer ervaren zijn in de wereld van cryptocurrency. Ze hebben deze opleiding ontworpen met als doel om anderen te helpen financieel onafhankelijk te worden en hun financiële toekomst te verbeteren door middel van cryptocurrency.

Als je op zoek bent naar een uitgebreide en praktische opleiding over cryptocurrency, dan is Money Mastery zeker iets voor jou. Het is de perfecte manier om meer te leren over cryptocurrency en hoe je het kunt gebruiken om je financiële toekomst te verbeteren.

Keurmerk van de Money Mastery opleiding

Allesovercrypto begon ooit met een crypto cursus voor beginners maar ze zijn enorm doorontwikkeld. Ze hebben hun kennis en team uitgebreid en ook de cursus is gegroeid tot een opleiding tot crypto expert. 

Money Mastery heeft ondertussen ook het NRTO-keurmerk ontvangen. Hierdoor kan je zeker zijn dat het een kwalitatieve en professionele opleiding is. De Nederlandse raad voor training en opleidingen controleert dit zodat ze het keurmerk kunnen geven.

NRTO keurmerk

Je kan ook het examen invullen en wanneer je geslaagd bent krijg je hiervoor een certificaat. Dat is een mooie toevoeging aan je CV want steeds meer bedrijven zijn op zoek naar crypto experts.

Alles over Crypto, de makers van Money Mastery

Allesovercrypto is een Nederlandstalig platform dat zich richt op de wereld van cryptocurrencies en blockchain technologie. Het platform is opgericht door een team van experts op het gebied van cryptocurrencies, die zich ten doel hebben gesteld om de kennis en begrip van deze technologie te vergroten. Het platform biedt een breed scala aan informatiebronnen, van nieuwsartikelen en reviews tot tutorials en educatieve video’s.

Allesovercrypto heeft als missie om de kloof naar cryptocurrencies te overbruggen en om te helpen bij de adoptie van deze technologie. Het platform biedt zowel beginnende als ervaren gebruikers waardevolle informatie en inzichten over de verschillende aspecten van cryptocurrencies, zoals handelen, investeren, mining, wallet management, security en nog veel meer.

Het platform van AllesoverCrypto is uitgegroeid tot een van de meest vertrouwde en populaire bronnen voor Nederlandstalige gebruikers op het gebied van cryptocurrencies en blockchain technologie.

Alles over Crypto team
Het team van AllesOverCrypto. Foto van AllesOverCrypto

AllesOverCrypto is opgericht door Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra.

Patrick Suiker

Patrick Suiker is de oprichter van Allesovercrypto. Hij is een expert op het gebied van cryptocurrencies en heeft jarenlange ervaring in de branche.

Patrick is van nature een ondernemend persoon en hij is al op jonge leeftijd (vanaf zijn 4e) begonnen met het verhandelen van verschillende producten. Hij heeft zijn vaardigheden verder ontwikkeld door een masteropleiding in ondernemerschap te voltooien.

In 2013 ontdekte Patrick Litecoin en werd hij direct verliefd op de wereld van cryptocurrency. Sindsdien heeft hij zich volledig gestort op deze technologie en is hij er zo gepassioneerd over dat hij zelfs ’s nachts droomt over cryptocurrency.

Patrick heeft een passie voor het delen van zijn kennis en inzichten over cryptocurrencies en blockchain technologie. Hij heeft talloze artikelen geschreven, webinars georganiseerd en presentaties gegeven op evenementen en conferenties.

Derek Westra

Derek Westra, oprichter van AllesOverCrypto, is gefascineerd door de psychologie achter onze economie. Door zijn master in gedragseconomie & speltheorie was hij direct geïntrigeerd toen hij in 2013 voor het eerst in aanraking kwam met cryptocurrency. Hij voelde meteen aan dat dit een revolutionaire ontwikkeling zou worden.

Hoe kan een virtuele munt van slechts 1 cent uitgroeien tot meer dan 1000 dollar? Dit was de vraag die zijn fascinatie wekte en al snel ontwikkelde dit zich tot een bijna obsessieve interesse. Derek is van mening dat de wereld van crypto een ware droom is voor elke gedragseconoom.

Robin Westra

Robin Westra is de technische expert achter AllesOverCrypto. Als perfectionist met een bachelor in Computer Science zorgt hij ervoor dat de website zonder problemen en met ongekende snelheid werkt.

Daarnaast begrijpt Robin gemakkelijk hoe de blockchaintechnologie achter alle verschillende cryptomunten werkt. Hij is in staat om snel te zien welke cryptomunten een ware revolutie betekenen en welke als “shitcoin” kunnen worden bestempeld.

Money mastery coaches

4 coaches staan klaar om jou zo goed mogelijk te helpen:

 • Rico Mallee
 • Teun Wijnands
 • Floris Hermans
 • Sonny van den Heuvel

Money Mastery opleiding

AllesOverCrypto had voorheen meerdere losse producten. Deze hebben ze nu gebundeld tot de complete Money Mastery opleiding. Je krijgt hierbij toegang tot de bekende Crypto Masterclass, crypto parels en je kan trades van experts gaan kopiëren door de signalen die je kan volgen. Bovendien kan je steeds met je vragen terecht in de community waar experts en andere crypto enthousiastelingen klaar staan om jouw verder te helpen.

Crypto Parels

Crypto parels zijn cryptomunten die als klein en onbekend worden beschouwd, maar een groot potentieel hebben om aanzienlijke winsten op te leveren. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat dit potentieel ook gepaard gaat met een hoger risico, omdat deze munten nog niet wijdverspreid zijn en minder bekendheid hebben dan andere grotere cryptomunten.

Crypto parels

De Crypto Parels, samengesteld door Allesovercrypto, bieden een lijst van zorgvuldig onderzochte munten die voldoen aan de voorwaarden om potentieel succesvol te worden. Deze lijst wordt elk jaar bijgewerkt om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de cryptomarkt bij te houden, zodat beleggers op de hoogte blijven en het meeste uit hun investeringen kunnen halen.

Het volgen van de Crypto Parels kan echter een geweldige manier zijn om opkomende munten te ontdekken en potentieel te profiteren van hun groei.

Ik volg deze crypto parels al enkele jaren en elk jaar wordt deze lijst bijgewerkt. Zo gaan er crypto munten uit en komen er steeds ook nieuwe bij die extra potentieel hebben.

Community

In de community kan je terecht om je vragen te stellen of dingen te delen met de andere leden. Zoals vele crypto cursussen maakt ook de Money Mastery gebruik van Discord hiervoor.

Deze community is enorm actief en niet alleen handig om je vragen te stellen maar ook om met andere crypto enthousiastelingen te contacten. Want hoeveel crypto liefhebbers heb jij in je vriendenkring of familie? Ikzelf namelijk niet veel.

Crypto Signals

In de training Crypto masterclass leer je waar je allemaal op moet letten om goed te investeren of traden in crypto. Je leert zelfstandig keuzes te maken. Is dat toch niet helemaal jouw ding om daar zelf mee aan de slag te gaan dan kan je in de discord ook de technische analyse, extra informatie en signalen van experts vinden.

Crypto signals

Dit is geen financieel advies, maar al deze informatie kan je gebruiken om je eigen keuzes te maken bij het investeren en traden van crypto en NFT’s.

Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is eind februari overgezet naar een nieuw platform (learnworlds) omwille van een een overzichtelijker en gebruiksvriendelijker design. Je zal in deze review dus ook de schermafbeeldingen van deze nieuwe omgeving zien. Verder is er ook een ingebouwde videoplayer wat het streamen van de lessen makkelijk maakt.

Het eerste deel van de Crypto Masterclass is zeer geschikt voor beginners. Het bestaat uit 8 modules, elk met een lessenreeks en een korte kennistest na elke les. Deze tests zijn bedoeld om te kijken of je de inhoud van de module goed hebt begrepen. Je kunt de modules en lessen op je eigen tempo en in je eigen tijd doorlopen.

In deel twee van de Crypto Masterclass zal je alles leren over het handelen in cryptomunten. Het handelen in crypto kan namelijk heel winstgevend zijn als je het op de juiste manier aanpakt. Als je echter iemand bent die liever investeert in crypto voor de lange termijn, dan is deze sectie misschien minder relevant voor jou. Maar het is nog steeds verstandig om deze kennis op te doen, zodat je in de toekomst misschien toch een keer wilt gaan traden.

Het tweede deel bestaat uit vijf modules die je zullen helpen om een expert te worden in het traden van crypto. Natuurlijk begin je opnieuw met de basis, zoals je gewend bent van het eerste deel van de Crypto Masterclass.

Money Mastery: crypto masterclass van AllesOverCrypto

Hieronder vind je een beschrijving van elke module, zodat je weet wat je kunt verwachten als je begint met de Crypto Masterclass.

Module 1 : Welkom bij de Crypto Masterclass

Voordat je begint met het echte werk van de Crypto Masterclass, wordt je hartelijk verwelkomd met een uitgebreide introductie waarin je de docenten ontmoet en je kennis kunt testen met drie korte testjes. 

Als je al enige voorkennis hebt, kun je het overzicht van de volledige Crypto Masterclass bekijken en eventueel naar een specifiek gedeelte gaan waar je meer over wilt leren. Het wordt echter aangeraden om de Crypto Masterclass vanaf het begin te doorlopen. 

Voordat je begint met de eerste module, kun je ook de gratis e-books en extra’s downloaden, die niet alleen gaan over crypto, bitcoin en cryptocurrency trading, maar ook waardevolle informatie bevatten over belastingen op bitcoin en crypto in België en Nederland. De uitgebreide begrippenlijst is ook een handig hulpmiddel om te hebben tijdens het doorlopen van de Crypto Masterclass.

 • Welkom bij de Crypto Masterclass
 • Test je kennis – welkom bij de crypto masterclass
 • Zo haal je het meeste uit de crypto masterclass – adem succes
 • Test je kennis! Adem succes
 • Zo haal je het meeste uit de crypto masterclass – word een leermachine!
 • Test je kennis! – Word een leermachine!
 • Ontmoet jouw docenten
 • Over de Crypto masterclass
 • Jouw e-boeken en toegang tot The Zone

Module 2: Het geld van de toekomst

Voordat je begint met de eerste module van de Crypto Masterclass, kun je nog even de Bitcoin & Crypto begrippenlijst doornemen om je volledig voor te bereiden op de start. 

In deze eerste module ontdek je het ontstaan van geld en hoe dit heeft geleid tot digitale munten. Het is een interessant stukje geschiedenis dat op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd. 

Aan de hand van een duidelijk voorbeeld krijg je inzicht in hoe het bankwezen momenteel functioneert en welke problemen daarbij komen kijken. 

In 2009 kwam Bitcoin met een alternatief voor de traditionele banken, waardoor ze buitenspel konden worden gezet. In de volgende les leer je meer over de impact van Bitcoin en krijg je een heldere uitleg over de blockchain en smart contracts. 

Vervolgens worden de verschillende soorten cryptocurrency’s behandeld, waaronder de altcoins. 

Tenslotte leer je waarom het nog niet te laat is om met crypto te beginnen en wordt aangeraden om de Crypto Masterclass te blijven volgen. Alles wordt chronologisch en uitgebreid uitgelegd, zodat je alle termen en concepten goed begrijpt.

 • Welkom bij hoofdstuk 1 – Het geld van de toekomst
 • Crypto begrippenlijst
 • 1.1 – De absolute kern – geld
 • Test je kennis! – geld
 • 1.2 – Het digitale goud – Bitcoin
 • Test je kennis ! – Bitcoin
 • 1.3 – Het beste sinds het internet – Blockchain
 • Test je kennis! – Blockchain
 • 1.4 Delete the middleman – Smart contracts
 • Test je kennis! Smart Contracts
 • 1.5 – De opvolger van geld – Cryptocurrency’s 
 • Test je kennis! Cryptocurrency’s
 • 1.6 – We zijn nog niet te laat – adoptiefmodellen
 • Test je kennis! – Adoptiemodellen
 • 1.7 – Bonus – Blockchain versus het internet

Je eerste cryptocurrency

In Module 2 van de Crypto Masterclass ga je meteen aan de slag met het kopen van je eerste cryptocurrency via het Bitvavo handelsplatform. Ze bieden je verschillende kortingen aan tijdens het aankoopproces en leggen uit waarom Bitvavo het beste platform is voor beginners. 

Daarna leer je stap voor stap hoe je een account opent, geld stort en crypto’s koopt. 

In de volgende les ga je nog een stap verder en leer je over het Binance platform, waar je ook 20% korting krijgt op je aankopen. Ten slotte wordt TradeOgre geïntroduceerd, maar dit platform is meer geschikt voor gevorderde gebruikers. Naast het leren van de praktische vaardigheden, vind je ook informatie over het decentrale systeem en een Bitcoin-bijbel voor beginners in Module 2 van de Crypto Masterclass.

 • Welkom bij hoofdstuk 2 – je eerste cryptocurrency
 • Belangrijk voordat je begint!
 • Belangrijk: lees dit eerst voor 20% korting bij Binance!
 • 2.1 – Je eerste cryptocurrency via Bitvavo
 • 2.2. – Een level hoger met Binance
 • 2.3 – Crypto bemachtigen in de laagste regionen
 • 2.4 – Decentrale exchanges zijn de toekomst
 • Test je kennis! – Je eerste crypocurrency
 • Laat anderen weten wat jij hebt geleerd
 • E-boek: De Bitcoinbijbel
 • Crypto portfolio

Maak een killer start!

Module 3 van de Crypto Masterclass is een zeer belangrijke module waarin je leert hoe je jezelf kunt beschermen tegen de gevaren die inherent zijn aan de cryptowereld. Het is van vitaal belang dat je deze module niet overslaat, omdat je anders onnodig risico loopt. Gelukkig zul je dankzij de Crypto Masterclass alle fouten die je zou kunnen maken, kunnen voorkomen.

In de eerste les van deze module leer je dat je emoties je grootste vijand kunnen zijn als het gaat om het handelen in crypto. Emoties kunnen ertoe leiden dat je onverstandige beslissingen neemt of zelfs domme dingen doet waardoor je veel geld kunt verliezen. Het is daarom belangrijk om te leren hoe je jezelf hiertegen kunt beschermen en ervoor te zorgen dat je nooit door je emoties wordt geleid. De Crypto Masterclass leert je hoe je dit kunt doen.

Daarnaast zijn er in de cryptowereld ook veel oplichters en scammers actief die proberen om mensen geld afhandig te maken. In deze module leer je hoe je deze oplichters kunt herkennen en vermijden. Het is daarbij essentieel om de kennistest af te leggen om er zeker van te zijn dat je de lesstof goed hebt begrepen en jezelf kunt beschermen tegen deze gevaren.

In het tweede deel van deze module leer je welke fouten beginners het meest maken en waarom je niet overhaast cryptomunten moet kopen zonder voldoende onderzoek te doen.

 • Welkom bij hoofdstuk 3 – Maak een killer start
 • 3.1 – Je grootste vijand ben jij
 • 3.2 – Ontmaster iedere oplichter
 • Test je kennis! – Ontmaster iedere oplichter
 • 3.3 – Deze fouten ga jij niet maken
 • 3.4 – Hoe ontdek je een goede cryptomunt
 • Test je kennis! – Hoe ontdek je een goede cryptomunt

Je onbreekbare kluis

Je hebt nu cryptocurrency in je bezit en in module 4 zal je leren hoe je ze het beste kunt beschermen. In plaats van dat de bank je geld voor jou beheert, beheer je het nu zelf. 

In deze module krijg je informatie over alle mogelijke manieren om je cryptocurrency veilig te bewaren, inclusief verschillende soorten wallets en hoe je veilige wachtwoorden kunt maken en tweestapsverificatie kunt gebruiken. 

Zoals in eerdere modules, kun je na elke les je kennis testen met een korte quiz, om te zien of je alles goed hebt begrepen of dat je bepaalde stukken opnieuw moet doornemen.

Welkom bij hoofdstuk 4 – Je onbreekbare kluis

 • 4.1 – Jouw digitale kluis
 • TEst je kennis! – Crypto wallets
 • 4.2 – Bewaar alles veilig met de software wallets
 • Test je kennis! – software wallets
 • 4.3 – De veiligste beveiliging – Hardware wallets
 • Test je kennis! – Hardware wallets
 • 4.4 – Je papieren portemonnee – Paper wallets
 • Test je kennis! – Paper wallets
 • 4.5 – Beveilig je crypto op een exchange
 • Test je kennis! – Wachtwoorden en 2FA

Je winsten cachen

Module 5 kan de module zijn waar je stiekem als eerste naar uitkijkt, maar het is het beste om alle modules in volgorde te volgen om er het meeste uit te halen. Als je alle voorgaande stappen netjes hebt doorlopen, kan je in deze module echt winst gaan maken!

In deze module leer je hoe je euro’s kunt omzetten naar cryptocurrency via Bitvavo en hoe je geld kunt verdienen met Bitonic. Daarnaast wordt uitgelegd waarom Kraken een goed alternatief kan zijn om je winsten uit te betalen, ondanks de enigszins dubbelzinnige naam van het platform.

Natuurlijk is de belastingdienst geïnteresseerd in jouw winst en daarom krijg je als afsluiter van deze module advies van belastingexperts en ontvang je een uitgebreide bitcoin- en belastinggids met antwoorden op al jouw vragen. Deze gids beslaat maar liefst 15 pagina’s, zodat je goed voorbereid bent op eventuele belastingkwesties.

 • Welkom bij hoofdstuk 5 – Je winsten cashen!
 • 5.1 – Je winsten cashen via Bitvavo
 • 5.2 – Binnen no-time je geld met Bitonic
 • 5.3 – De hoogste winst dankzij Kraken
 • Test je kennis! – Winsten uitbetalen
 • E-boek: De Crypto Belastinggids

De allereerste investeerder zijn

Deze module gaat over het omgaan met nieuwe cryptomunten. Je leert wat ICO, STO, IEO en IDO betekenen en ontdekt ook de risico’s die eraan verbonden zijn. Belangrijk is om te weten hoe je kunt voorkomen dat je wordt opgelicht en waar je op moet letten bij het beoordelen van een goede ICO of nieuwe munt. Aangezien iedereen een token kan maken en hoge winsten kan beloven, is het cruciaal om te weten waar je op moet letten.

 • Welkom bij hoofdstuk 6 – De allereerste investeerder zijn
 • 6.1 – Wat is een ICO, SSTO, of IEO
 • Test je kennis – Wat is een ICO, STO of IEO
 • 6.2 – Wat is een IDO
 • Test je kennis – wat is een IDO
 • 6.3 – Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Test je kennis – Hoe herken je een goede ICO?
 • 6.4 – Zo word jij de eerste investeerder
 • Test je kennis – Hoe doe je mee aan een ICO
 • 6.5 – Investeer veiliger met een IEO
 • Test je kennis – Investeer veiliger met een IEO
 • 6.6 – Zo profiteer je als eerst van de DeFi Hype
 • Test je kennis – Profiteer als eerst van de DeFi Hype

Een passief crypto-inkomen

Module 7 gaat over het genereren van een passief inkomen met behulp van cryptocurrency. Dit klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk en dat is het ook. In deze module leer je alles over crypto staken en minen, en ontdek je hoe je een passief inkomen kunt verdienen met masternodes en yield farming.

Hoewel dit moeilijke termen zijn, worden ze opnieuw op een duidelijke manier uitgelegd in de videolessen van deze zevende module van de Crypto masterclass.

 • Welkom bij hoofdstuk 7 – Een passief crypto inkomen
 • 7.1 – Gratis crypto met airdrops
 • Test je kennis – Gratis crypto met airdrops
 • 7.2 – Passief inkomen dankzij staken
 • Test je kennis – passief inkomen dankzij staken
 • 7.3 – Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Test je kennis – Hoe kan je zelf crypto minen?
 • 7.4 – Passief inkomen met masternodes
 • Test je kennis – Passief inkomen met masternodes
 • 7.5 – Passief inkomen met Yield farmingTest je kennis – Passief inkomen met Yield farming

Crypto trends de baas

Het is belangrijk om de ontwikkelingen in de cryptowereld bij te houden, aangezien wat deze week nieuw is volgende week alweer verouderd kan zijn. Dit geldt vooral als je al in de wereld van cryptocurrency zit en zelf cryptomunten bezit.

In dit onderdeel leer je alles over Metamask en Uniswap, die wat complexere onderwerpen behandelen. Als je de voorgaande modules en lessen begrepen hebt, is deze module zeker goed te volgen.

 • Welkom bij hoofdstuk 8 – De crypto trends de baas
 • 8.1 – Hoe werkt Metamast
 • Test je kennis – Metamask
 • 8.2 – Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – Swappen
 • Test je kennis – Hoe werkt Uniswap? Deel 1
 • 8.3 – Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen
 • Test je kennis – Hoer werkt uziswap? Deel 2
 • 8.4 – De risico’s van DeFi
 • Test je kennis – De risico’s van DeFi
 • 8.5 – Digitaal eigendom met NFT’s
 • Nieuwe realiteit met de Metaverse

The Winning Mindset

In de eerste module van het tweede deel van de Crypto Masterclass wordt de focus gelegd op het aspect van mindset. Een essentieel hoofdstuk, omdat het van cruciaal belang is om je emoties in bedwang te houden bij het traden van Crypto. Door je eigen brein te begrijpen en onder controle te houden, kan je vermijden dat je dezelfde fouten maakt als veel andere traders.

 • Welkom bij hoofdstuk 9 – The Winning Mindset
 • Belangrijk voordat je begint
 • 9.1 – Je droom
 • Test je kennis – Je droom
 • 9.2 – De gemiddelde crypto trader
 • Test je kennis – de gemiddelde crypto trader
 • 9.3 – jouw angsten
 • Test je kennis – jouw angsten 
 • 9.4 – De duurste fouten
 • Test je kennis – de duurste fouten
 •  9.5 – Je emoties overwinnen
 • Test je kennis – Je emoties overwinnen
 • 9.6 – De tegenstander
 • Test je kennis – De tegenstander
 • 9.7 – De belangrijkste emotionele skills
 • Test je kennis – Emotionele skills
 • 9.8 – Het zit allemaal tussen je oren
 • Test je kennis – Het zit allemaal tussen je oren
 • 9.9 – Zo blijven winnaars winnen
 • Test je kennis – Zo blijven winnaars winnen
 • 9.10 – Jij bent belangrijk
 • Test je kennis – Jij bent belangrijk

Vrijheid dankzij crypto trading

Wanneer je je emoties volledig onder controle hebt, gaat er een nieuwe wereld van cryptotraden voor je open. In deze module leer je de belangrijkste basisprincipes van cryptotraden, evenals verschillende cryptotermen zoals candlesticks, stop-loss, bubbels en marktcyclussen.

Daarnaast leer je belangrijke patronen te herkennen en kun je meedoen met een echte professional. De module bevat veel kleine kennistesten, waardoor je snel kunt zien of je de inhoud goed begrijpt of dat je de les beter nog een keer kunt doornemen.

 • Welkom bij hoofdstuk 10-Vrijheid dankzij crypto trading
 • 10.1 – Investeren versus crypte trading
 • Test je kennis – investeren vs trading
 • 10.2 – De basis van trading: de crypto exchange
 • Test je kennis – De echange
 • 10.3 – Profiteer optimaal van bubbles en marktcyclussen
 • Test je kennis – Bubbels en marktcyclussen
 • 10.4 – Begrijp de koers dankzij candlesticks
 • Test je kennis – Candlesticks
 • 10.5 – Word trading expert met TradingView
 • Test je kennis – TradingView
 • 10.6 – De kern van trading – Support & Resistance
 • Test je kennis – Support & Resistance
 • 10.7 – Jouw eeuwige verzekering – De stop-loss
 • Test je kennis – Stop-loss
 • 10.8 – Bescherm je trades met risico management
 • Test je kennis – Risicomanagement
 • 10.9 – Doorzie het grotere plaatje met timeframes
 • Test je kennis – Timeframes
 • 10.10 – Herken de belangrijkste trendlijnen en patronen
 • Test je kennis – Trendlijnen & patronen
 • 10.11 – Trade mee met een professional

De beste crypto trading tools en indicatoren

Wanneer je hoofdstuk 9 en 10 van de Crypto Masterclass succesvol hebt afgerond, heb je een stevige basis gelegd en ben je klaar voor de volgende fase in het leerproces van het crypto traden: het leren van trading indicatoren. 

In deze module leer je de meest gebruikte en populaire trading indicatoren kennen, die elk afzonderlijk in een les worden behandeld. Net als in de vorige modules, volgt er na elke les een korte test om te kijken of je de stof goed hebt begrepen.

 • Welkom bij hoofdstuk 11 – De beste tools en indicatoren
 • 11.1 – Profiteer van de trend met de Moving Average
 • Test je kennis – Moving Average
 • 11.2 – Voorspel elke reversal met RSI
 • Test je kennis – RSI
 • 11.3 – De elegantie van MACD
 • Test je kennis – MACD
 • 11.4 – Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Test je kennis – Bollinger bands
 • 11.5 – Ichimoku Cloud – De indicator die alles zegt
 • Test je kennis – Ichimoku Cloud
 • 11.6 – Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 • Test je kennis – Fibonacci
 • 11.7 – Bemeester elke cycles met Eliot Waves
 • Test je kennis – Elliot Waves
 • 11.8 – Trading historie analyseren met Volumes Profiles
 • Test je kennis Volume Profiles

Word crypto trading master

In de vierde module van de Crypto Masterclass word je niet alleen wegwijs gemaakt in de cryptomarkt, maar leer je ook hoe je een goede trader kan worden. Je krijgt inzicht in wie de belangrijke spelers zijn, waar het geld vandaan komt en waar het naartoe gaat. 

Daarnaast leer je ook over de onderlinge invloeden van cryptomunten, voornamelijk gericht op Bitcoin. Door het volgen van deze module kan je jezelf beschouwen als een echte trading expert.

 • Welkom bij hoofdstuk 12 – Word Crypto Trading Master
 • 12.1 – Word één met de markt met Order Flow Dynamic
 • Test je kennis – Order Flow Dynamic
 • 12.2 – Bitcoin is King
 • Test je kennis -= Bitcoin is King
 • 12.3 – Zeker van je zaak met Confluence
 • Test je kennis – Confluence
 • 12.4 – De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • Test je kennis – Price Action & Trading Ranges
 •  12.5 – The road to millions met je eigen trading strategie
 • Test je kennis – Trading strategie
 • 12.6 – The next level – Futures, shorten en leverage
 • Test je kennis – Futers shorten en leverage
 • 12.7 – Automatiseer je Crypto Trading met Bots
 • Test je kennis – Trading Bot
 • 12.8 – Bescherm je portfolio met hedging
 • Test je kennis – Hedging
 • 12.9 – Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage trading
 • Test je kennis – Arbitrage trading

Profiteren van een dalende markt

In hoofdstuk 13 leer je hoe je een bearmarkt kan herkennen en hoe je hierop winst kunt maken. Je krijgt uitleg over de juiste mindset om optimaal te kunnen profiteren van een bearmarkt en leert prijsacties voorspellen. 

Daarnaast leer je hoe je cryptomunten kunt shorten, wat een passief inkomen is en hoe je een eigen strategie kunt ontwikkelen voor de bearmarkt.

 • Welkom bij hoofdstuk 13 – Profiteren van een dalende markt
 • 13.1 – Hoe herken je het begin van de bear market?
 • Test je kennis – Bearmarkt herkennen
 • 13.2 – Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Test je kennis – Op de piek verkopen
 • 13.3 -Hoe switch je van mindset na een bull market?
 • Test je kennis – Je mindset switchen
 • 13.4 – Waarom juist kopen als de prijzen laag staan
 • Test je kennis – Kopen als de prijzen laag staan
 • 13.5 – Op welke exchanges kun je welke cryptomunten shorten?
 • Test je kennis – On-chain analyse
 • 13.7 – Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis – Uitlenen bij CeFi platformen
 • 13.8 – Een passief inkomen met DeFi
 • Test je kennis – Passief inkomen met DeFi
 • 13.9 – Dollar Cost Averaging in een bear market
 • Test je kennis DCA’en in een bear market
 • 13.10 – Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
 • Test je kennis – Wanneer ga je kopen?

Follow The Money

In de laatste module van de Crypto Masterclass leer je

 • Waarom Follow the money?
 • De evolutie van Follow the Money
 • Hoe en waarom werkt follow the money?
 • Case studies deel 1
 • Case studies deel 2
 • Hoe ontdekken we de volgende narratives?

Eindexamen

 • Welkom bij het eindexamen
 • Eindexamen Quizz
 • Jouw eigen crypto masterclass certificaat

Extra | Handleidingen

 • Handleiding – Aleph Zero [AZERO] staking
 • Handleiding – Million Dollar Template (2022 versie)
 • Handleiding – Million Dollar DCA Template
 • Handleiding – Kucoin Exchange
 • Handleiding – Wallet aanmaken voor Aleph Zero
 • Handleiding – Meedoen aan een Polkadot parachain crowdloan
 • Handleiding – Crypto kopen op Binance

Wat kost Money Mastery?

Money Mastery kost slechts €97 per maand. Dit is heel weinig in vergelijking met andere crypto cursussen. Bovendien krijg je bij Money Mastery veel meer waarde. 

Zelf volg ik nog een totaal andere opleiding (niet crypto gerelateerd) waar ik bijna €8000 voor een jaar betaal. Op jaarbasis betaal je dan voor Money Mastery slechts €1164 en dan heb je kennis mee waar je geld mee kan verdienen en je krijgt ook nog eens de crypto signalen zodat je meteen weet waar je in kan investeren.

Alternatieven voor Money Mastery

Money Mastery is het meest complete product, maar AllesOverCrypto heeft nog enkele andere losse producten.

Crypto parels

Wil je enkel toegang tot de Crypto parels dan kan je hier een abonnement op nemen zodat je jaarlijks de nieuwe munten met hoge potentie te zien krijgt. Crypto Parels Membership is een portfolio van 10 cryptomunten samengesteld door echte crypto-experts met jarenlange ervaring. Het portfolio bevat potentieel winstgevende munten die zijn gevonden door de crypto-experts.

Crypto parels

Door te investeren in deze munten kun je mogelijk profiteren van de aankomende crypto-hype zonder enige kennis of ervaring. Het portfolio wordt regelmatig geüpdatet wanneer er nieuwe, betere munten worden gevonden. Het is een kans om goedkoop in te kopen, omdat de cryptomarkt momenteel op zijn gat ligt en de prijzen zijn gedaald.

Het Crypto Parels Membership kost 197 euro per jaar en je krijgt een overzicht van de karakteristieken van de munt en het cryptoproject, aankoopinstructies en drie bonusvideo’s met extra uitleg over het aankopen van de cryptomunten. Het portfolio heeft in het verleden al winsten van 660 % tot zelfs  6500 % opgeleverd.

Gratis crypto summit

AllesOverCrypto organiseert een gratis 5-daagse Crypto Summit voor mensen uit Nederland en België. Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring in crypto en blockchain. De Summit biedt dagelijks 20 minuten les van crypto experts en is bedoeld om deelnemers binnen een week klaar te stomen voor de wereld van cryptocurrency. 

Gratis crypto summit van Allesovercrypto

De Summit biedt stapsgewijze begeleiding en helpt beginners bij het kiezen van een geschikt crypto platform en het veilig en succesvol kopen van crypto. Deelnemers leren hoe ze hun eerste trade kunnen maken en worden lid van een besloten groep waarin ze met gelijkgestemde mensen kunnen sparren en kennis kunnen delen. Momenteel is de Crypto Summit nog gratis, maar het zal binnenkort een betaalde Summit worden.

Conclusie: Money mastery, doen of niet?

Ik vind Money Mastery één van de meest uitgebreide trainingen over crypto. Als beginner leer je de basis en heb je al ervaring, dan leer je heel veel advanced stuff zodat je zelf aan de slag kan met het traden en/of investeren in crypto. Ook de hele actieve community en al het extra wat je krijgt zoals de signalen en investeringsportefeuilles in crypto parels is een enorme meerwaarde. 

Wil je nog een korting op Money Mastery dan kan je eerst de gratis Bitcoin training volgen waarna je toegang kan krijgen tot een korting.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?