Antiproductiviteit voor minder en beter: cursus van Tibor (review)

Antiproductiviteit review cursus Tibor

In deze review van de cursus Antiproductiviteit van Tibor Olgers deel ik je behalve wat deze inhoud ook hoe ik deze ervaren heb. Ik ben er namelijk meteen ingedoken.

Op dit moment lanceert Tibor Olgers de cursus Antiproductiviteit waardoor het momenteel met een grote korting te koop is. 

Antiproductiviteit inhoud

Antiproductiviteit is een korte, maar daardoor juist krachtige cursus. Het bestaat uit 8 lessen.

In plaats van meer en sneller waar de massa naar streeft ga je in deze cursus het omgekeerde leren: minder maar beter.

Les 1: Clean worden voordat je kunt starten

Voor dat je echt aan de slag kan om het beste werk neer te zetten en betere dingen gedaan kan krijgen is het belangrijk dat je van je verslaving af geraakt. Iedereen weet wel dat een telefoon je leven kan beheersen, maar wie gaat hier ook echt mee aan de slag. 

Tibor heeft enkele tips en maakt je bovendien nog eens extra bewust van het belang hiervan. Een paar van deze dingen deed ik al, maar nog niet alles, dus daar kan ik wel nog wat bewuster mee aan de slag gaan.

Les 2: Het goede leven

In deze les leer je dat het goede leven een haalbaar iets is. In tegenstelling tot je maximale potentie proberen na te streven. Je krijgt een canvas dat je kan invullen, met hierop 4 vragen om een beter inzicht te krijgen.

Les 3: De fundering: aandacht, tijd en geld

De basis die je goed moet hebben staan en waarom dat zo belangrijk is.

Les 4: Aandacht

Soms is het belangrijk knopen door te hakken. Aan de hand van een kwadrant dat je kan afprinten ga je hier nu eindelijk een beslissing in nemen.

Antiproductiviteit cursus - lessen inhoud

Les 5: Geld

Het tweede fundament is geld. Ook hier krijg je weer een canvas om in te vullen om meer inzicht te krijgen. 

Les 6: Tijdmaker

In deze leg vat Tibor het boek The Big Leap samen. Dit boek staat al lang om mijn 

“Nog eens te lezen”-lijstje, dus goed dat ik nu met de punten die Tibor vermeld al aan de slag kan. Het boek ga ik sowieso nog eens bestellen.

Dit is een heel interessante les die heel veel voor jou en je bedrijf kan doen.

Les 7: Het systeem, deel 1

In deze les krijg je een systeem, een raamwerk waar je elk kwartaal opnieuw mee aan de slag kan. Zowel voor je bedrijf als voor je persoonlijk.

Les 8: Het systeem, deel 2

In het 2de deel toont Tibor hoe je dit proces kan versnellen en ervoor kan zorgen dat je ook daadwerkelijk doet wat je van plan bent.

Review cursus Antiproductiviteit

Vorig jaar kocht ik voor het eerst een product van Tibor: Het antivirus, een cursus om zelf je weerbaarheid te vergroten op het gebied van vitaliteit, vermogen, vertrouwen en verbinding. Aangezien ik dat interessant vond en Tibor sowieso ook al een tijdje op Instagram volg, besloot ik meteen ook de nieuwe cursus Anti-productiviteit aan te schaffen.

Ik heb de cursus praktisch meteen gekocht nadat ik hierover de lanceringsmail zag. Toen ik inlogde zag ik dat al bijna 600 anderen deze ook hadden aangeschaft. De laatste 2 lessen had ik ’s avonds nog verder gevolgd en toen was het aantal deelnemers al naar 1000+ gestegen. Dus op 1 dag! Wow, veel mensen vinden dit blijkbaar interessant.

Na het bestellen van de cursus krijg je meteen toegang. Het zijn korte video’s waardoor je de cursus vrij snel kan doorlopen. Hierdoor zal je ook effectief ermee aan de slag gaan.

Ik heb iets meer tijd uitgetrokken om ook daadwerkelijk de oefeningen te doen. 

Met alleen het bekijken van de video’s zou ik geen verandering zien. Dus dan maar pen en papier erbij genomen. Over sommige zaken heb ik wel even moeten nadenken of was het een beetje confronterend om daar mee aan de slag te gaan. Maar juist daarom waarschijnlijk ook heel belangrijk. 

Ik ben niet zo goed in keuzes maken en knopen doorhakken en dat is iets wat je hier wel moet doen. Gelukkig kan je de cursus elk kwartaal of jaar even opnieuw doorlopen om dan weer hetzelfde te doen om zo nog dichter bij de kern te komen.

Antiproductiviteit review cursus Tibor olgers

Les 6 vond ik heel interessant en verhelderend. Hier heb ik voor mezelf toch wel een paar conclusies uit kunnen trekken. Ik ben blij dat ik ook echt de oefening heb gedaan en niet alleen de video heb bekeken. Dit gaat een groot verschil maken.

In de 7de les, het eerste deel van het systeem krijg je een methode om elk kwartaal opnieuw toe te passen. De nadruk ligt hier ook op minder maar beter. Dat is iets wat ik samen met mijn vriend ga integreren in ons bedrijf. Het gaat voor veel meer rust en minder gejaag zorgen. Ik ben er trouwens zeker van dat het ook voor meer resultaten zal zorgen. 

Ik ga dit voor de komende periode al in de agenda zetten om opnieuw door te nemen zodat we het niet vergeten.

De opbrengst

Al de opbrengsten van de cursus Antiproductiviteit zullen gaan naar de aankoop van een landgoed. Op dit landgoed gaat Tibor een ruimte creëren voor retreats voor ondernemers en zal ook de school komen van De Nieuwe Lichting. De Nieuwe Lichting is een groep jongens en een groep meisjes die meer leren over het echte leven, dus alles wat ze op school missen: diepere connecties krijgen, aan hun gezondheid werken, voor inkomen zorgen, vermogen opbouwen,…

Heb jij de cursus Antiproductiviteit al gevolgd of lijkt dit je interessant om mee aan de slag te gaan? Laat het dan zeker weten onderaan deze pagina.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?