Unstoppable mindset cursus – review

Unstoppable mindset - review cursus

Er is een splinternieuwe cursus op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, namelijk de Unstoppable mindset.  Ben je benieuwd of dit iets voor jou is, lees dan even verder.

of download het gratis ebook en audioboek.

Zelf ben ik me bewust dat een goeie, groeimindset belangrijk is om iets te kunnen bereiken. Door te klagen en de schuld op iedereen behalve je zelf te steken, krijg je geen grip op de situatie en kun je er niks aan veranderen. Door je gedachtes te veranderen kan je je eigen situatie ook veranderen. Hoe mooi is dat.

Ook al ben ik al enkele jaren bezig met mijn mindset, toch zijn er altijd wel eens momenten dat ik me niet zo goed voel, dat ik het even niet zo helder zie. Dat heeft vast iedereen. Maar door er bewust van te worden, merk ik dat dat toch redelijk snel omgedraaid kan worden. Ik wil op dit gebied altijd wat bijleren en was dus heel benieuwd naar de training Unstoppable mindset.

Team Unstoppable

Deze cursus is gemaakt door Team Unstoppable. Deze ben je vast al eens tegen gekomen op youtube of via hun advertenties. Team Unstoppable is bekend van de Bol Masterclass en Agency Masterclass

Maar door de toestand in de wereld nu wilden ze graag mensen op een andere manier kunnen helpen. Een goeie manier om dat te doen vonden ze door te leren hoe je je mindset kan omdraaien. Een zelfde situatie is er nu voor iedereen: je moet thuis blijven en kan niet afspreken met mensen die je graat hebt, je kan geen leuke dingen gaan doen. 

Toch is de reactie hierop voor mensen verschillend. De ene is helemaal in paniek, zegt dat alles kut is, voelt zich gespannen, steekt het op de rest van de wereld. En de ander ziet en grijpt nu kansen, voelt zich ontspannen en gelukkig. Zelfde situatie, ander resultaat.

Jia Ruan, oprichter van team Unstoppable werkt al jaren aan zijn mindset, hij is net als ik, naar de seminars van Tony Robbins geweest. Waar ik alleen UPW (het instapseminar) geweest ben is Jia ook naar het duurste en meest diepgaande seminar geweest.

Hun 2 andere cursussen starten ook met een stukje mindset, want een onderneming starten en op voorhand al geloven in falen is alleen maar een teken voor gedoemdheid. Het omgekeerde is ook waar als jij er in geloofd dat je iets gaat bereiken zal je er ook alles aan doen om dat te bereiken.

Wanneer ben je eigenlijk succesvol? Is dat als je je kosten kan afbetalen, als je 10.000 euro verdiend, 100.000,… Het is eigen aan de mens om eens het doel behaald is, toch nog een stukje verder te willen gaan. Maar als jij altijd streeft naar het succes en je nooit echt succesvol voelt, zal je je ook niet gelukkig voelen.

Unstoppable mindset - cursus review (Jia Ruan)

Wat is Unstoppable mindset?

Deze cursus wil een transformatie bezorgen in je (negatieve) gedachtes zoals je die nu hebt. Of misschien zijn ze over het algemeen wel positief, maar geloof je onbewust nog niet dat je bepaalde zaken kan.

Deze cursus is er niet alleen voor wie een business wilt starten (zoals de andere 2 cursussen). Deze cursus is voor iedereen die persoonlijk wilt groeien. Je zal veranderen op zowel je gedachtes over financiën, maar ook relaties, liefde en gezondheid. Je hele leven dus. 

Als je sport, een bedrijf wil starten of laten groeien, iets wilt bereiken, zelfs tout court gelukkig wilt zijn, dan begin je altijd met een goeie mindset. En het mooie is dat het nooit te laat is om hier mee aan de slag te gaan.

Je kan naar Tony Robbins gaan en dat is een fantastische ervaring, absoluut. Het is bij mij 3 jaar geleden en als ik er nog aan denk, doet het weer wat met me. Maar je moet er wel meerdere dagen van huis voor weg, is volledig in het Engels en het is wel prijzig. Behalve een ticket, zo’n €800 voor een plekje achteraan bij UPW en min. €5000 voor de andere seminars, heb je ook nog de reiskosten, verblijf hotel, eten,… Voor het goedkoopste seminar ging ik naar Londen betaalde ik in totaal zo’n €2000 (ticket seminar, vlucht, hotel).

Met deze online cursus krijg je de kennis die Jia op deze seminars heeft opgedaan en in zijn leven succesvol heeft toegepast, in het Nederlands. Je kan het volgen waar je wilt en veel goedkoper. Bovendien kan je het na een tijdje nog eens volgen want de cursus blijft beschikbaar voor je.

Inhoud van de cursus

Het programma bestaat uit 4 weken, 4 thema’s dus met in totaal zo’n 20 uur aan video’s.

Week 1: Ontketen de beste versie van jezelf

In de eerste week leer je wat er nodig is om een betere versie van jezelf te worden en hoe je meer kwaliteit in je leven kan krijgen. Je krijgt ook een blueprint voor geluk.

Week 2: Je oude identiteit

Wie ben je echt? Hoe kan je kansen naar je toe trekken? Hoe krijg je de regie over je eigen leven?

Week 3: Je nieuwe identiteit

Wat drijft je? Hoe bereik je wat je wilt bereiken? Hoe je in alle situaties positief kan zijn en kan losbreken van je oude manier van denken.

Week 4: Je ultieme leven

Hoe je je innerlijke energie voor je kan laten werken. Hoe je zorgeloos door het leven kan.

Unstoppable mindset - inhoud van de cursus

Hoe deze cursus volgen?

De cursus is volledig online, dus je kan het volgen waar en wanneer je wilt. Het kan via je computer maar ook via je mobiel.

Wekelijks is er ook een groepscoaching waaraan je kan deelnemen. Ook kan je lid worden van een geheime facebook groep (momenteel zitten hier al 240 mensen in). Daar kan je met vragen terecht, kan je dingen delen en zo elkaar verder helpen.

Wat kost de cursus Unstoppalble mindset?

De investering van deze cursus is momenteel €497. Dit is de lanceringsprijs, nadien zal de prijs omhoog gaan naar €997 Kan je dat bedrag niet in één keer betalen kan je ook kiezen voor 2 termijnen van €297. Als je het in één keer kan betalen, zou ik voor deze optie kiezen aangezien het €97 goedkoper is.

Ze willen alleen maar tevreden klanten, daarom geven ze een garantie. Je krijgt je geld terug als je binnen de 14 dagen niet tevreden bent van het programma.

Wil je liever eerst kennis maken met de manier van werken van team Unstoppable, dan kan je hier gratis hun ebook en audioprogramma downloaden.

Mijn ervaring met the Unstoppable mindset

Tot nu toe was ik nog geen Nederlandstalige cursus over mindset tegen gekomen en ik vond dat echt een gemis. De meeste boeken over mindset kan je wel in het Nederlands lezen, maar als trage lezer zoals ik kruipt daar veel tijd in. 

Bovendien vind ik een stap-voor-stap cursus een grote meerwaarde omdat dan niet alle info ineens naar je toegegooid wordt en je het alsnog zelf uit moeten zoeken. In deze cursus leer je dus weer stap voor stap wat meer. Het bouwt meer op en dat is makkelijker te integreren in je eigen leven.

De cursus is heel duidelijk, maar dat wil niet zeggen dat de opdrachten makkelijk zijn. Je zal echt in jezelf moeten graven en hiermee aan de slag gaan. Maar als je dat echt doet, zal je tot veel inzichten komen die een blijvende impact zullen hebben.

Ik heb gemerkt dat je best de cursus rustig volgt en hiervoor echt ook me-time neemt zodat je niet afeleid wordt. Wat ik wel doe is de video’s bekijken terwijl ik op de hometrainer zit, maar na het kijken van een video dan het werkboek en de oefeningen erbij nemen.

Heb jij zin om ook meteen aan de slag te gaan, meld je dan hier aan voor de cursus of download eerst het gratis ebook.

Laat zeker weten wat je van deze review vindt of van de cursus. Dat kan in een reactie onderaan deze pagina.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?