De laptop lifestyle – Jacko Meijaard (boek review)

De laptop lifestyle - jacko meijaard - boek review

Jacko Meijaard heeft zijn eerste fysieke boek geschreven, genaamd De laptop lifestyle. Daar is hij terecht trots op.

De laptop lifestyle

De laptop lifestyle is net gelanceerd en ik heb het al.

Wil jij graag een passief inkomen opbouwen (eventueel naast je job) dan is dit een echte aanrader.

Wat staat er in het boek?

  • Hoe je een winstgevende affiliate website kan opzetten
  • Hoe je kan opschalen, zowel qua bezoekers als qua commissie
  • Hoe je website voor je kan werken ook op momenten dat je iets anders doet (slapen, uitstapje, sporten)
  • Casestudies van affiliate websites
  • Jacko vertelt ook hoe hij is begonnen, hoe hij zijn eerste website heeft opgezet, zijn eerste commissie heeft verdiend. En hoe hij dit verder heeft opgeschaald naar meer dan €10.000 per maand.

Je leert hoe je een passief inkomen kan opbouwen. Op deze manier kan je vrij worden omdat je inkomsten via het internet komen en je dus kan werken waar en wanneer je wilt. Je heb zo de mogelijkheid om je eigen tijd in te delen. 

De titel “De laptop lifestyle” spreekt voor zich en is iets waar ik zelf ook voor gekozen heb. Het enige wat je nodig hebt is je laptop en je kan werken. Is het mooi weer dan kan je buiten werken, niet gebonden aan de uren van een baas. Maar ook geen kantoor huren, pakjes op de post doen, …

Het 224 pagina’s tellende boek is zowel voor de beginneling als de al wat gevorderde affiliate marketeer.

En wat nog leuk is, is dat je als je het boek aanschaft ook toegang krijgt tot het ledengedeelte van Internet Succes Gids (het bedrijf van Jacko). In het forum kan je in contact komen met allemaal andere mensen die met affiliate marketing bezig zijn. Dit kan je stimuleren aangezien dit niet altijd evident is omdat je omgeving het misschien allemaal niet snapt.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een internet ondernemer. Hij is jaren geleden gestart met affiliate marketing en is daar heel succesvol in geworden. Hij is ook met een interview verschenen op AD.nl. Sinds een paar jaar is hij ook andere mensen gaan leren hoe ze met affiliate marketing kunnen starten met zijn cursus De Affiliate Marketing Revolutie en zijn coaching 10K club.

In tegenstelling tot vele anderen komt het meeste van Jacko’s inkomen uit affiliate marketing en niet uit zijn cursus. Als je van iemand affiliate marketing wilt leren, dan is het van hem wel.

En nu is het nog toegankelijker met zijn nieuw boek “De laptop lifestyle”. Je kan het boek gratis bestellen, het enige dat je betaald zijn de verzendkosten. 

Mijn ervaring met De laptop lifestyle en Jacko (review)

Vroeger plaatste ik hier en daar eens een enkel linkje zodat er hier en daar eens een euro binnenkwam. Sinds ik besloten heb om een groot deel van mijn inkomsten uit affiliate marketing te halen, heb ik ook de stap gezet om Jacko als coach te nemen. Ik had me voorgenomen als ik ooit nog een coach nam, dat het iemand zou zijn die het soort werk doet en de levensstijl heeft die ik zelf ook wil. 

Ik werkte al volledig van huis uit (al jaren) en kan ook mijn eigen uren indelen, maar een groot stuk van de inkomsten uit affiliate halen, zou voor mij een hele rust geven. Ik kwam er ook achter dat dat de manier is die het best bij me past. Veel waarde geven en in ruil daarvoor komen er inkomsten, zonder te moeten verkopen. Bovendien is het werk dat je eenmalig doet, iets wat jaren voor je kan werken.

Aangezien Jacko mij coacht kan ik hem mailen wanneer ik wil. Samen met hem ben ik aan het werken om mijn doelen te behalen. Hij geeft me trouwens niet enkel advies rond affiliate marketing maar ook over mijn andere business met eigen producten. 

Ik ben dus alvast heel enthousiast over het boek. Je betaalt nu enkel de verzendkost, dus ik denk dat de prijs je ook niet zal tegen houden. En dan is er nog een 14 dagen garantie als je niet tevreden bent, maar dat kan ik met niet voorstellen.

Ga jij De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard aanschaffen? Laat het me zeker weten in een reactie onderaan deze pagina. Een vraag hierover, die mag je ook zeker stellen 😉

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?