Affiliate marketing cursussen: de beste in het Nederlands

Affiliate marketing cursussen

Als je met affiliate marketing aan de slag wilt gaan of er al mee bezig bent maar meer wilt gaan verdienen dan kan het interessant zijn om een affiliate marketing cursus te volgen.

Een cursus volgen kan er namelijk voor zorgen dat dat je gespaard blijft van heel wat jaren uitzoekwerk. In een goeie cursus over affiliate marketing leer je namelijk de juiste stappen die je moet zetten om er zelf een succes van te maken.

Als ik zelf een cursus volg dan wil ik liefst dat iemand zichzelf al bewezen heeft. Dat heb ik uit ervaring geleerd omdat ik dat ooit niet gecheckt had en eigenlijk veel geld kwijt was voor en het me weinig gebracht heeft. Zelfs een stuk verder weg van waar ik eigenlijk naartoe wilde. Daarom hieronder enkel cursussen van mensen die zelf een meer dan fulltime inkomen met affiliate marketing verdienen.

Affiliate marketing cursussen – overzicht

Affiliate Vibes

Affiliate Vibes is mijn eigen cursus waarin ik je stap-voor stap alles rond affiliate marketing leer. We bekijken niet alleen het kiezen van je niche, hoe je een website kan opbouwen, hoe je je moet aanmelden bij de verschillende affiliate netwerken, maar ook het aanpassen van de beelden, mindset en nog uitbreidingen voor je website.

Affiliate Vibes cursus

De affiliate marketing revolutie

Deze cursus is geschikt voor beginners. Het is namelijke een stap-voor-stap plan hoe je vanaf nul je affiliate website gaat opbouwen.

Affiliate marketing revolutie - cursus

Ik heb deze enkele jaren geleden gekocht en ondertussen is de cursus al meermaals geüpdatet zodat hij mee blijft met de tijd. Meer hierover kan je lezen in mijn review over de affiliate marketing revolutie.

Alles wordt heel helder en duidelijk uitgelegd door Jacko Meijaard, iemand wie zelf enorm hard gegroeid is in de 10 jaar dat hij met affiliate marketing aan de slag is. Maanden van meer dan €50.000 puur met affiliate marketing zijn geen eigenaardigheid meer voor hem. Je leert dus niet van de minsten.

Zodra je toegang tot deze cursus hebt, kom je ook terecht op het actieve forum waar je dingen kan delen en vragen kan stellen.

Prijs: €47

Affiliate marketing in 10 dagen (deze cursus bestaat niet meer)

Deze cursus is geschikt voor diegene die al een website heeft maar er nog geen of niet genoeg affiliate inkomsten uit haalt. Voor diegene die er keihard aan willen werken.

Na het doornemen van deze cursus is me wel duidelijk geworden dat ik nog een extra tandje moet bijzetten. Meer hierover kan je lezen in mijn review van Affiliate marketing in 10 dagen.

Ik leerde Paco Vermeulen (de maker van deze cursus) enkele jaren geleden kennen tijdens een brainstormdag met enkele online ondernemers. Hij is me altijd bijgebleven omdat hij net wat anders dacht dan de gemiddelde mens waardoor hij ook zo’n grote successen heeft geboekt.

Introductieprijs: €197

Affiliate formule

Deze cursus is ontwikkeld door Sebastien Debaenst. Hij is jarenlang de rechterhand geweest van Eelco de Boer, maar is nu affiliate marketeer en helpt ook anderen succesvol te worden met affiliate marketing.

Je leert hoe je al in de eerste maand geld kan verdienen.

Je kan je inschrijven voor de volledige cursus na het volgen van de gratis training. Tijdens de online calls word je gechoacht worden zodat je er nog meer kan uithalen.

Affiliate Marketing Meesterschap

Affiliate marketing meesterschap cursus

Affiliate marketing meesterschap is een cursus inclusief groepscoaching. Je wordt begeleid door Robert Jansen , een succesvol affiliate marketeer. Behalve een stap-voor-stap videocursus kan je maandelijks ook mee doen met de coachingwebinars en heb je toegang tot heel wat bonussen.

Dit zijn de affiliate marketing cursussen die er momenteel op de markt zijn. We zullen deze pagina steeds up-to-date houden.

Benieuwd welke affiliate marketing cursus jij wilt gaan volgen. Laat het me zeker weten in een reactie onderaan deze pagina.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?