Wie is Team Unstoppable en wat kunnen ze voor jou betekenen?

team unstoppable

Je hebt vast wel eens een advertentie voorbij zien komen van Team Unstoppable. Ik zie ze in ieder geval steeds op Facebook, Instagram en Youtube. Dus misschien vraag je je af, wie is dat, wie zit er achter dit bedrijf?

Wie is Team Unstoppable?

Een naam die je misschien nog wel vaker voorbij hebt zijn komen dan “Team Unstoppable” is Jia Ruan. Hij heeft in 2018 het bedrijf Unstoppable Lifestyle opgericht. Dit samen met zijn twee compagnons Mitchel Weijerman en Virgil Brewster.

In 2018 begonnen ze klein, met z’n drietjes, maar het bedrijf groeide al snel uit tot 10+ personen en hebben al duizenden mensen geholpen met hun cursussen.

Een paar jaar geleden hoorde je dus nog niks van Team Unstoppable, Jia Ruan of Mitchel Weijerman. Nu kan je er bijna niet meer naast kijken. Ongelofelijk hoe snel deze jongens gegroeid zijn en wat ze al gerealiseerd hebben.

Vrijheid vinden ze heel belangrijk. Dit zowel in hun eigen business, maar zeker ook om dit te realiseren voor hun cursisten. Dus niet beginnen met een 9-5 job, of als je daar wel al in zit, daar uiteindelijk mee te kunnen stoppen. Dit doen ze door hun cursussen in businessen die je overal ter wereld kan uitvoeren en door hun training in mindset.

Ze hebben zelf een online business gecreëerd die voor hen werkt en een heel goed inkomen geeft. Dit hebben ze uitgeschreven als een model dat ze ook vele anderen hebben geleerd en waardoor meerdere cursisten hun job hebben kunnen opzeggen.

De cursussen van Team Unstoppable

Al deze cursussen zitten heel goed in elkaar, een goeie structuur met meerdere modules waardoor je het stap voor stap kan volgen. De kwaliteit van de video’s en de klantenservice is heel goed. Bovendien kan je bij het volgen van deze cursussen aanmelden voor een Facebook groep waarin andere cursisten zitten die hetzelfde doorgaan als jij. Hierdoor krijg je ook hulp en motivatie van de meerdere deelnemers. 

Bol Masterclass

De cursus waar de meesten waarschijnlijk al van gehoord hebben is de Bol Masterclass. Het is een cursus waarin Jia Ruan je leert om een bedrijf op te bouwen door aankoop van producten en deze via bol.com te verkopen. E-commerce dus, maar zonder het zelf te moeten inpakken en verzenden van alle bestellingen, zodat je je vrijheid behoudt.

Lees hier ook mijn review over de Bol Masterclass.

Agency Masterclass

In de Agency Masterclass leer je van Mitchel Weijermann om een SMMA (Social Media Marketing Agency) of in het Nederlands een SMMB op te starten. Het is een soortgelijke cursus als de SMMB Masterclass van Boyd Hoek.

Unstoppable mindset

Nu de wereld heel anders in elkaar zit. Iedereen zit thuis, alle werk is anders georganiseerd, feestjes, etentjes kunnen niet doorgaan, vonden ze het bij Team Unstoppable belangrijk om een ander soort cursus op de markt te brengen. Eentje rond persoonlijke ontwikkeling. Hoe verander je je mindset zodat je gelukkig en succesvol kan zijn.

Dit is echt een stap-voor-stap training die jouw onbewuste zaken (die je tegenhouden om gelukkig of succesvol te zijn) naar boven laat halen. Zo kan je deze aanpakken en veranderen. Lees ook hier mijn review over de Unstoppable Mindset. Ik neem je ook mee achter de schermen van deze cursus via mijn video.

Gratis trainingen van Team Unstoppable

Behalve de betalende, uitgebreide cursussen kan je ook gratis trainingen volgen. Zo kan je al eens proeven van deze thema’s en meteen wat bijleren. Als je dan een stap verder wilt gaan, kan je de complete cursus aanschaffen. Wil je dat niet, dan heb je toch weer wat bijgeleerd 😉

E-commerce training

Jia Ruan leert je in 5 stappen een webshop opzetten, ook al heb je nog geen kennis. Je kan het overal ter wereld doen.

SMMA training

Mitchel Weijerman leert je hoe je een SMMA kan opstarten en waarom bedrijven bereid zijn jouw te betalen voor deze dienst.

The Unstoppable mindset ebook en audioboek

Jia Ruan heeft een ebook geschreven waarin hij het heeft over zijn manier om meer geluk, voldoening, discipline en energie te hebben. Ook als het wat moeilijker gaat of er een crisis is.

Ben jij van plan om een (gratis) cursus van Team Unstoppable te volgen of heb je er al eentje gevolgd? Laat het me zeker weten onderaan in een reactie.

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vrijheidsboost

Download mijn gratis e-book Vrijheidsboost en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van deze blog (over online ondernemen en beleggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook lezen?